chisel Opublikowano 2 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2010 Witam. Poniżej zamieszczam efekty po spoktaniu czarnych felg uni z wulkanizatorem - zdjęcie opon i ponowny ich montaż. Dodam, że felgi były minimalnie zabrudzone - myte przed wyjazdem do wulkanizatora, ale jak widać ilość brudu wystarczyła. Na szczęście "łycha" nie zrobiła szkód. Środki: Mycie - Sonax Extreme Korekta lakieru - SV CF Strong, Megs Ultimate Compoud Wosk - Zymol HD Cleanse, Zymol Carbon. Megs Endrance High Gloss. Czas pracy: 1,5 h / koło. Muszę przyznać, że udało mi się wyciągnąć 90% rys, 2 głębokie zostały, ale trzeba z nimi żyć ;-)
SZyBA Opublikowano 2 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2010 że tak zapytam jaki seacik? że takie 18zoll wejdą
metys Opublikowano 2 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2010 Muszę przyznać, że udało mi się wyciągnąć 90% rys, 2 głębokie zostały, ale trzeba z nimi żyć ;-)
kabul Opublikowano 2 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2010 że tak zapytam jaki seacik? że takie 18zoll wejdą Dzisiejsze samochody są tak roztyłe ,że 18 cali to nic wielkiego, zobacz ile tam jest jeszcze miejsca. dziś 17 cali jest tym czym kiedyś było 15. Małe samochody typu yaris fabrycznie wyjeżdżają na 15 gdzie 14 lat temu Polo i Ibizy wyjeżdżały na 13 a ople omegi na 15.
chisel Opublikowano 2 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2010 że tak zapytam jaki seacik? że takie 18zoll wejdą Dzisiejsze samochody są tak roztyłe ,że 18 cali to nic wielkiego, zobacz ile tam jest jeszcze miejsca. dziś 17 cali jest tym czym kiedyś było 15. Małe samochody typu yaris fabrycznie wyjeżdżają na 15 gdzie 14 lat temu Polo i Ibizy wyjeżdżały na 13 a ople omegi na 15. Zgadza się, wejdą nawet 20", ale minimalny zalecany rozmiar to 18" ze względu na hamulec 345 mm. W realu wejdą 17", ale nie każda, tylko wybrane, ale wtedy pomiędzy zaciskiem a felgą zostaje miejsce na 3 kartki papieru
SZyBA Opublikowano 2 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2010 22" z kryształami skwarowskiego to leon cupra tak?
chisel Opublikowano 2 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2010 22" z kryształami skwarowskiego to leon cupra tak? Si.
malkolm Opublikowano 3 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2010 no ładne felgi, mój znajomy miał 19 cali w 15 letnim mx-3 ale wyglądało to już dość dziwacznie
chisel Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2010 no ładne felgi, mój znajomy miał 19 cali w 15 letnim mx-3 ale wyglądało to już dość dziwacznie w Leonie seria 18" wygląda przeciętnie: w Cordobie miałem 17", które robiło większe wrażenie : po upgradzie hamulcy na 280 mm (Cupra) :
kabul Opublikowano 3 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2010 Pamiętam tą Cordobę z netu. Naprawdę prze ładna sztuka była.
SZyBA Opublikowano 3 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2010 Ładne felgi i oponki. Widze kolega lubi cale
Administrator Evo Opublikowano 3 Stycznia 2010 Administrator Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2010 w Leonie seria 18" wygląda przeciętnie: W 1P bez porządnej gleby nic nie wygląda fajnie z racji tego że auto przypomina autobus W 1M cokolwiek większego niż 18 wygląda IMO już dziwnie.
chisel Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2010 w Leonie seria 18" wygląda przeciętnie: W 1P bez porządnej gleby nic nie wygląda fajnie z racji tego że auto przypomina autobus W 1M cokolwiek większego niż 18 wygląda IMO już dziwnie. Tak i nie 1P ma bryłę vana i nadmierna gleba podcina go karykaturalnie, widziałem też 1M na 19", który wyglądał rewelacyjnie ... nie ma się co spierać, kwestia gustu i uznania. IMO za duża gleba jak na sylwetkę 1P: ja wole tak - 19": a tu 1M na 19" + gleba: Co do zawiasu w Cuprze, mogli rzucić ją 20-30 mm niżej, ale zawias działa b poprawnie i po 13 latach jeżdżenia "na glebie" mówię pass i zostaje przy serii ...
Administrator Evo Opublikowano 3 Stycznia 2010 Administrator Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2010 Co kto lubi W każdym razie wiem że moje następne auto to będzie 1P FR TDI
metys Opublikowano 3 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2010 na zdjęciach ten czarny diabełek wygląda wyśmienicie i IMO niczego nie trzeba zmieniać ...na żywo przezentuje się jeszcze lepiej
chisel Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2010 na zdjęciach ten czarny diabełek wygląda wyśmienicie i IMO niczego nie trzeba zmieniać...na żywo przezentuje się jeszcze lepiej Wielkie thx metys. Pozdrófka
Rekomendowane odpowiedzi