liteon54 Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2013 witam panowie mam taki problem moze ktos tutaj mi pomoze co z tym zrobic,na moim samochodzie jest jakis dziwny osad na masce nie da sie jego niczym zmyc.maska jest szorstka taka chropowata normalnym myciem nie da sie umyc tego,srodkiem do usuwania smoly itp tez nie,benzna ekstrakcyjna schodzi albo bardzo ciezko trzeba szorowac w jednym miejscu a nie chce tego robic zeby nie orysowac lakieru.moze macie jakis dobry srodek by to zmyc lub w mojej okolicy macie do polecenia jakas dobra myjnie co by to zmyla,bo w tej co ja bylem nie dali rady a polerki nie chca robic bo to jest nowy samochod.pozdrawiam i czekam na odpowiedzi
g.pajak Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2013 Spróbuj jeszcze czymś typu IronX... [ Dodano: 17 Listopad 2013, 20:52 ] Dodam jeszcze że w Whitestocku masz jeden z najlepiej wyposażonych sklepów w Polsce z kosmetykami. Showcarshine.pl Możesz sobie zakupić próbkę: http://showcarshine.pl/car-pro/604-car- ... ester.html
jbiz Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2013 Możesz podesłać zdjęcia tego czegoś? Może glinka wystarczy?
liteon54 Opublikowano 17 Listopada 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2013 hymm moge ci podeslac jedynie zdjecie samochodu z przodu widac ze maska odroznia sie od reszty ,chyba ze zrobie zdjecie samej maski tylko ze na nia polozony jest teraz wosk
Rekomendowane odpowiedzi