rustin Opublikowano 16 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2013 Może dziwne pytanie ale jak przykładam rurę z odkurzacza do tapicerki ( czarny welur )i wtedy nie odrywając jej odkurzam szorując po niej to zauważyłem , że materiał robi się taki jakby zmechacony i szare ( odkurzam dość często auto bo nie lubię jak jest brudno). Czy stosujecie jakieś końcówki do odkurzania? A może takim sposobem , że nie szuracie po tapicerce tylko przykładacie i odrywacie i tak dalej?
woof Opublikowano 16 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2013 a nie chodzi Ci o to że welur się "przeczesuje"? Bo jest normalne
rustin Opublikowano 17 Listopada 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2013 OK , mniejsza z welurem:) jak odkurzacie? Jakieś końcówki specjalne?
rustin Opublikowano 19 Listopada 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2013 Czyli nikt nie odkurza
czarekcw Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2013 Czyli nikt nie odkurza Bo to pytanie z cyklu "Jak myć zęby" No ale żeby tu offtopa nie robić to podaję przykładowe końcówki, z jakimi ja pracuję:
woof Opublikowano 23 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2013 + ja jeszcze używam szczotki aby powyciągać syf z wykładziny ewentualnie przeczesać i dobry pomysł to kompresor - ewentualnie jak ktoś nie ma(tak jak ja) to pistolet podpięty pod koło zapasowe
Rekomendowane odpowiedzi