bucki Opublikowano 17 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 Czekamy na kolejny ciekawy projekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jorgus Opublikowano 17 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 hahaa dobra relacja, ale przyznam się że swoje pierwsze kosmetyki tez testowałem na resorakach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 hahahaha ale sie usmiałem chyba lece po te kosmetyki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordan Opublikowano 18 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 hmm. ale coś mi tu nie gra - to po dachowaniu i przygodzie na drzewie wystarczyło tylko zymola i swisswaxa położyć? nawet trochę blacha się nie zagieła? kurcze faktycznie to Audi dobre samochody robi... aha to nie jest 09' bo jeszcze przed liftem - oszukali Cie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MetalMagnes Opublikowano 19 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 Dzięki wszystkim za komentarze W tym tygodniu byłem w RFN Niemcy oferowali mi duże pieniądze za Audi Kuszono mnie aktami własności hoteli Ale pozostałem nieugięty! Wracając kupiłem cytrusy na Święta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bucki Opublikowano 19 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 hahaha MetalMagnes, twoja pomysłowosc nie zna granic troche juz kilometrów musi miec twoja audi najechane skoro tak jezdzisz po swiecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SewerynD Opublikowano 19 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 Kurde... to jest dopiero burżuj !!!!!!!!!!!!!!!!!! Daj coś kolegom po fachu z forum... tyle masz niespodzianek po drodze, kaski, wszystkich niespodzianek, a my co ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MetalMagnes Opublikowano 21 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 Dzisiaj wpadły do mnie Święte Mikołaje Niby z prezentem Ledwo się odwróciłem zaczęły majstrować przy aucie Zaraz chciały się przejechać Zaczęły się popisy i piratowanie I oczywiście wpadli na ścianę I dachowali Mikołajom jak to Mikołajom nic się nie stało, i zjedliśmy rybę z grilla Odjechali rozwozić prezenty, Życząc Wszystkim Forumowiczom Wesołych Świąt! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proximo Opublikowano 22 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 mistrz temat! brawo za poczucie humoru i niezla wyobraznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lakikwap Opublikowano 22 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 dzięki mikołaje za życzenia! ps. MetalMagnes, nieźle masz w głowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MetalMagnes Opublikowano 23 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camel- Opublikowano 23 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 Jak mi kumple ziołem dmuchają na wykładach gdy nie patrzę to nie mam takich jazd... Oczywiście dzieki i wzajmności. Wszystkim! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MetalMagnes Opublikowano 2 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Na razie auto zostało przykryte kołderką na zimę! Aby nie zamarzło c.d.n.;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator CleanerFreak Opublikowano 9 Stycznia 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Relacja ze Spotkania Regionalnego Forum i woskowanie A8 woskami Swissvax Divine oraz Zymöl Royale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bucki Opublikowano 9 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Forumowicze o auta dbają ale o siebie to chyba nie bardzo hahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MetalMagnes Opublikowano 9 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Forumowicze o auta dbają ale o siebie to chyba nie bardzo hahaha Co Ci będę pisał...sam widzisz Zarośnięci, nie ogoleni, boso, z beczką piwa władowali się do auta Apogemum osiągnęli jak chcieli w środku rozpalić ognisko i piec barana! Na zakończenie Spotkania Regionalnego dali mi choinkę zapachową i patrzyli/sprawdzali czy zawiesiłem w aucie Nie mniej atmosfera była wspaniała, za co dziękuję CleanerFreak i Wax-master Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MetalMagnes Opublikowano 4 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 W końcu pojawiło się trochę Słońca i udało mi się zrobić kilka zdjęć Audi po nawoskowaniu. Powierzchnia została najpierw przygotowana przy pomocy Cleaner Fluid Regular, a następnie został położony wzdłuż auta, po lewej stronie Zymol Royale, po prawej Swissvax Divine. Za co podziękowania dla CleanerFreaka i Wax-mastera Dzięki temu mam na aucie dwa najlepsze/najdroższe woski świata! Oto zdjęcia : I bonusowe zdjęcie podwozia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wax-master Opublikowano 4 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 Fakturę za usługę wyślemy pocztą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 4 Lutego 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 To nie są najdroższe woski świata, znam conajmniej dwa droższe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camel- Opublikowano 4 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 Drogie auto, drogie woski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna Opublikowano 5 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 MetalMagnes Twoja pomysłowość mnie po prostu rozwaliła nie mogłam przestać się śmiać a auto super! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi