Skocz do zawartości

Regeneracja przekladni kierowniczej

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poszukuje sprawdzonego zakładu regenerującego przekładnie kierownicze na Śląsku.

Prosiłbym o namiary.

Zauważyłem ubywanie płynu i wycieki na osłonach drążków.

Opublikowano

niestety na śląsku nie pomogę, ale jak miałem ubytek płynu to się okazało że maglownica jest walnięta. Regeneracja w pasku B5 wyniosła mnie 550zł

Opublikowano

To, że magiel jest walniety to ja wiem. Jest luz na listwie i mokre osłony. Potrzebuje sprawdzonego warsztatu, który dobrze to zrobi 8-)

Opublikowano

kupusso i tak długo Ci wytrzymał. Ja regenerowałem jak auto miało 4 lata w Krakowie na Malborskiej płaciłem wtedy 400pln, ale przekładnie musiałem dostarczyć wymontowaną.

Opublikowano

Powiem tak, regeneracja to efekt krótkotrwały, sam doświadczyłem , przejechałem 20 tyś. km po regeneracji i znowu lała, faktem jest to że że jak się ma duże koła to niestety albo rybki albo akwarium, pomaga tylko wymiana na ori.

Opublikowano

Dzięki za pomoc. Mój mechanik dał mi namiary na firmę gdzie oni oddają, także zostawiam auto w swoim warsztacie.

flips13, opinie są bardzo podzielone na ten temat, w przypadku mojego auta ludzie polecają regeneracje twierdząc, że nowe przekładnie są kiepskiej jakości.