cimals Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Krótka relacja z odświeżania wnętrza 307 CC. Auto salonowe, jeden właściciel. Przebieg oryginalny 28 kkm, więc malutki. Rocznik jak dobrze pamiętam 2006. Auto używane sporadycznie. Sam byłem zaskoczony 50/50 na fotelu kierowcy. Gdy właścicielce wysłałem zdjęcie z 50/50 to stwierdziła, że czyściłem ACE. Do czyszczenia używałem Furniture Clinic Leather Ultra Clean. W miejscach mocno brudnych wspomagałem się APC 1:10. Na koniec skóry zostały odżywione Furniture Clinic Leather Protection Cream. Po kilku godzinach dostały drugą warstwę. Zdjęcia PO jeszcze przed nałożeniem dressingu. Akurat nie padało, więc wykorzystałem sytuację i wyjechałem na zewnątrz.
Geno Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Niezły gruz jak na 26 kkm Fotele odżyły
Wesol Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Taka tapicerka jest trudna do utrzymania Jak wyżej, bardzo fajnie odżyło
Artih Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Świetnie wygląda po zabiegach
gregorkg Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Super wygląda taka jasna tapicerka.
cimals Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Dzięki Jasna skóra jest fajna, ale jak jej nie trzeba czyścić. Nie wiem skąd taka różnica przy tym przebiegu. Może to przez jazdę z otwartym dachem
Gilotyn@ Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2013 cimals dobrze że trafił ten kot w twoje ręce, przebieg równy zero a stan masakra dobra robota
Rekomendowane odpowiedzi