SzaKal Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Auto w miarę młode, ale lakier już porysowany, jak dla mnie jeden z przyjemniejszych w pracy, dość twardy, mikrofibrą rysek nie narobimy Korekta : FC+ zielony pad 3M Menzerna 2000 żółty pad 3M Meguiars 205 niebieski pad 3M Zmywacz silikonowy spies hecker Piana K2 Bora ,glinka bilt hamber, szampon dodo, koła acordol,smoła nielsen, opony nielsen, szyby meguiars, skóry colourlock hmm chyba wszystko ... Światłą również zostały odświeżone : Wnętrze zostało odświeżone Ogólnie auto nie było mocno zaniedbane, auto zostaje w rodzinie, więc myślę że długo będzie dobrze wyglądać
kiaad Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Elegancko Ja mam problem z sedicim czarnym ktory 1/3 pow. to plastiki z lekkim odswiezeniem,, a przy takiej S to spore wyzwanie szacun
rickson Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Wygląda dobrze Co poszło jako LSP?
SzaKal Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2013 rickson, Jak narazie to na lakierze nie ma niczego.
Sucre Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Bardzo fajne 50/50 i super zdjęcia w słońcu. Bez clenaera i wosku już wygląda super, jestem ciekaw czy wygląd znacząco zmieni się po smalcowaniu
kubik Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Dobra robota Lakier zwykły,czy ceramiczny?
SzaKal Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Lakier zwykły,czy ceramiczny? Prawdopodobnie jest to lakier ceramiczny, ale głowy nie daję
Marcus Shine Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Nazwa tego lakieru to czerń obsydianu (obsidianschwarz metallic)
Killaz Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Niesamowicie piękne auto, majstersztyk. Szczególnie te czarne wstawki w tylnych lampach nadają mu "tego czegoś" Nie mógłbym oddać właścicielowi tego auta, zapytałbym się, czy aby na pewno nie chce się zamienić na moją Astrę.
Rekomendowane odpowiedzi