proiss Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2013 koledzy i koleżanki takie pytanie : czym zabezpieczyć plandekę żeby dobrze odpychało i w ogóle taka sytuacja jest
manio49 Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2013 bardziej "PRO" to by było wylać z litr DLUXa ale osobiście zaryzykowałbym i rzucił na plandekę osławionego Sonaxa BSD, wyjdzie niedrogo, pytanie jak to się będzie trzymać. Ale myślę, że warto spróbować.
Shmatan Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Skoro s bsd dał radę na łódce pływającej po solinie to i tutaj się sprawdzi moim zdaniem.
proiss Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2013 tak jak panowie mówicie sprawdze s bsd akurat używałem go jako qd na kabinie ale zobaczymy jak to wygląda na pace ,coś czuje że zakupie tą bańke 5l tego
manio49 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2013 zakupie tą bańke 5l tego jest to wysoce uzasadnione ekonomicznie
venomGD Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2013 proiss, ja mam coś własnej produkcji hehe
Rekomendowane odpowiedzi