Future Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2013 szukam kogos kto dorobilby mi kolektor wydechowy do mojego Neona 1.6, albo kogos kto ma uzywke na sprzedaz, z PT Cruisera tez pasuje. Znacie jakies dobre warsztaty ? Najtaniej wolaja 1500zl a nowy z serwisu 3 kafle
LoOkas Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Nie wiem skąd jesteś. Ogarnięty koleś w tej dziedzinie. Robił paru moim znajomym, prace masz na jego stronie: http://sport-tig.blogspot.com/.
Future Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2013 jestem z okolic Bydgoszczy dzieki za pomoc
Future Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2013 nie bede zakladal nowego tematu tylko zapytam tutaj Jest ktos zorientowany, ewentualnie ma jakies katalogi i numery czesci i jest mi w stanie powiedziec czy kolektory wydechowy z Mini Cooper z silnikiem 1.6 z 2002 roku bedzie pasowal do mojego Neona 1.6 z 2001 roku ? Jest to ten sam silnik tylko nie wiem jak z ukladem wydechowym, prosze o pomoc
SpiderS Opublikowano 3 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2013 zróbcie sobie ze stali nierdzewnej i raz na zawsze będzie spokój Polecam stal 304L, powinna w zupełności wystarczyć
Rekomendowane odpowiedzi