Włodar Opublikowano 26 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2013 Witam znajomy przyprowadził mi swój nowy nabytek jakim był CLK, lakier miał w bardzo złej kondycji dużo rysek na całym aucie także większe które musiałem matowieć , z przodu pełno odprysków na masce i z tym prócz malowania to raczej się nie obejdzie ale na razie polerka. Do zdjęć to proszę nie mieć pretensji bo jakoś nigdy mi nie wychodzą może przez tego kompaktowego nikona. Mycie : -ValetPRO Advanced Neutral Snow Foam -Glinka Sonax Polerowanie : -Meguiars Mirror Glaze #105 Ultra-Cut Compound -MEGUIARS ULTIMATE COMPOUND -Meguiars Mirror Glaze #205 Ultra Finishing Polish -Ręcznie nałożona na koniec politura Sonax Woskowanie : -MEGUIARS DEEP CRYSTAL STEP 3 CARNAUBA LIQUID WAX Opony -MEGUIARS ENDURANCE TIRE GEL Sprzęt : Myjka Karcher HD 5/15 C Profesjonalna Makita SA 7000 C Komplet pędzelków Ściereczki z mikrofibry Ręczniczki Aplikatory Meguiars Pady polerskie Pad Meguiars Cut Wool Cutting Pad 100% wełny
Tomeq631 Opublikowano 26 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2013 Witam:) A na jakich obrotach ''jechałeś'' tą makita? Bo ona ma od 1500 obroty
Włodar Opublikowano 26 Lipca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2013 Witam:) A na jakich obrotach ''jechałeś'' tą makita? Bo ona ma od 1500 obroty Tak ma od 1500 na 1 biegu ale gdy nie wciskasz na maksa to schodziła na niższe obroty
coobah Opublikowano 27 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2013 ja bym jeszcze posiedział przy nim, bo sporo zostało (wedlug mnie...)
kamil_rosen Opublikowano 27 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2013 Pytanie ile kolega wziął za to kasy. Bo śmiem twierdzić, że za wiele nie wziął jak kumplowi robił, a nikt świętym Mikołajem nie jest. I tak jest nieźle. Widać jeszcze kilka głębszych rysek, ale ogólnie i tak na duży plus. I tak widać, że maska, błotniki i pewnie zderzak do malowania. Felgi też by pasowało ogarnąć. Szkoda, że nadkola nie ogarnięte, ale dobra.
xiadz_jarek Opublikowano 28 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2013 Lakier ladnie ale czemu swiatla nie odswierzone ?
custom Opublikowano 28 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2013 Wnętrze ogarnięte ? Szczoteczka nie zrobiła rys ? Lakier odświeżony na + jak na użyte środki
Martin Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Fajne odświeżenie lakieru:) Chętnie bym wnętrze zobaczył
Rekomendowane odpowiedzi