dzinkins Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2013 Akcja zorganizowana przez BMW AutoKlub Polska - POMÓŻCIE Cegiełka dla Igora Igor to honorowy członek BMW AutoKlub Polska który cierpi na zanik mięśni i może się poruszać tylko na wózku inwalidzkim. Igor mieszka z mamą w bloku na drugim piętrze i w chwili obecnej zbiera pieniądze niezbędne do zakupu schodołazu, który pozwoli mu poczuć wolność życia... życia które tak naprawdę dziś może oglądać tylko z okna 2-giego piętra. Aby zrealizować to marzenie, niezbędna jest zbiórka 3 000,00 zł - takiej kwoty brakuję do zakupu schodołazu dla Igora (koszt zakupu schodołazu to 19,000,00 zł). Jak widać brakująca kwota jest niewielka... ale jeśli do końca sierpnia nie uda się jej zebrać, to marzenie Igora pryśnie jak bańka mydlana, gdyż jest to termin w którym dofinansowanie które Igor otrzymał zostanie wstrzymane... i co dziś możemy zrobić... W imieniu Igora prosimy każdą osobę, która to przeczyta o datek dla Igora... każda kwota się liczy... 1,00 zł... 10,00 zł... 100,00... itp... za każdy datek z góry dziękujemy w imieniu Igora... :tak: Oto konto na które należy przekazywać pieniądze: Konto numer: 92 1050 1924 1000 0090 9395 3140 BMW AutoKlub Polska Tytułem: "Dla Igora" Wszystkie pieniądze zebrane zostaną przekazane Igorowi... Jednocześnie po zakończeniu akcji - w tym temacie zostanie podane pełne sprawozdanie z akcji... Więcej na http://forum.bmwautoklub.pl/viewtopic.p ... sc&start=0 Dzięki Pozdrawiam
TADEK14 Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2013 Czytałem na BMW AutoKlub Polska dzisiaj leci przelew. Tak P.S polecam obejrzeć http://forum.bmwautoklub.pl/viewtopic.php?t=6518 aż się wzruszyłem jak to czytałem .
dzinkins Opublikowano 25 Lipca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2013 Ponawiam prośbę o pomoc Każdy grosik się liczy
Ceres Opublikowano 26 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2013 Niewielka cegiełka poleciała. Życzę dużo zdrowia i siły do walki z chorobą. Pozdrów go.
dzinkins Opublikowano 27 Lipca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2013 Niewielka cegiełka poleciała.Życzę dużo zdrowia i siły do walki z chorobą. Pozdrów go.
Sucre Opublikowano 31 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2013 Ode mnie również, myślę że dla każdego wydatek 10zł nie uszczupli za bardzo konta a może komuś sprawić wielką radość. Ludzie róbcie przelewy, mnie zajęło to 3 min.
Kama Opublikowano 31 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2013 Gotowe Niech wraca chłopaczyna do zdrowia
golden0282 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Cegiełka poszła i ode mnie .
charlie1986 Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2013 co prawdą finansowo pomóc nie mogę, ale jeśli byłaby potrzebna krew to proszę pisać chętnie oddam
daniel87 Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Również poleciało co nieco
escimo Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Z tego co widzę cel osiągnięty Fajnie, że znalazło się kilka osób chętnych do pomocy
Prezes Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2013 Kochani! Informujemy, że akcja dobiegła końca. Udało nam się zebrać odpowiednią kwotę i w dużym stopniu przyczynić się do zakupu schodołaza kroczącego dla naszego kolegi Igora. W podziękowaniu za przekazane "serca" chcielibyśmy w imieniu Igora i swoim jeszcze raz wszystkim serdecznie podziękować. Zapraszamy do obejrzenia zdjęć i filmiku z finału akcji: http://forum.bmwautoklub.pl/viewtopic.php?p=103075#103075
Prezes Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2013 Kochani! Informujemy, że akcja dobiegła końca. Udało nam się zebrać odpowiednią kwotę i w dużym stopniu przyczynić się do zakupu schodołaza kroczącego dla naszego kolegi Igora. W podziękowaniu za przekazane "serca" chcielibyśmy w imieniu Igora i swoim jeszcze raz wszystkim serdecznie podziękować. Zapraszamy do obejrzenia zdjęć i filmiku z finału akcji: http://forum.bmwautoklub.pl/viewtopic.php?p=103075#103075
Rekomendowane odpowiedzi