Vega83 Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2013 to zamawiam, jak cos to bedzie na ciebie hehe
coobah Opublikowano 5 Września 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Września 2013 to zamawiam, jak cos to bedzie na ciebie hehe biorę na klatę wszelkie żale odnośnie tej maszyny Jak to było w pewnym kabarecie: "Będzie Pan zadowolonyyyyy!"
Denis Opublikowano 12 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2013 Zadam podobne pytanie co Vega83, Na pierwszą w życiu maszynę wybrać prezentowanego SKIL'a czy jakieś DA? np Lare 42?
coobah Opublikowano 16 Września 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Września 2013 Denis, ja polecam Skila...
Bula Opublikowano 5 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2013 Prawdę mówiąc przymierzałem sie do zakupy Graphite prezentowanej wcześniej przez Ciebie, powiedź mi czy na pierwszą polerkę warto dołożyć drugie tyle co za grapihite i kupić skila ?
coobah Opublikowano 5 Października 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Października 2013 jeśli tylko stan konta pozwala to zdecydowanie warto. Rownie dobrze móglbyś zapytać czy na pierwsze auto warto kupic sobie samochód klasy C czy może coś klasy A... Bierz Skila. Będziesz bardzo pozytywnie zaskoczony!
jarekrk Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2014 Wiem, że pewnie nie doczekam się odpowiedzi jakiej bym chciał ale czy pracowałeś kiedyś wcześniej LARE/KRAUSEM? Możesz je porównać do skilla?
coobah Opublikowano 12 Marca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2014 niestety nie pracowałem Lare/Kraussem Wiem, że Skila posiadają koledzy Bula i wojtt Może ich podpytaj o jakieś jeszcze opinie.
Rekomendowane odpowiedzi