fazy Opublikowano 13 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2013 Witam. Przedstawiam wam ciekawą 307 w wersji ze szklanym dachem (SW) Lakier znający swoje czasy świetności miał już dawno za sobą, a z racji tego, że autko ma się nadal bardzo dobrze trzeba było coś z tym zrobić. A mianowicie to co zobaczycie w poniższej relacji. Lakier bardzo miękki, łatwo poddawał się obróbce, niestety co przy pracy było plusem, gorzej z wykańczaniem, gdyż łatwo jest na nim zrobić hologramy mikrofibrą. Przy wykańczaniu pomogła mi maszyna Dual-Action i stos miękkiej mikrofibry. 1.Mycie - piana SG - szampon big apple SG - Karcher K5 2.Dekontaminacja - SNB Prickbort 124 - SG Iron OFF - Glinka meguiar's 3.Korekta - Menzerna FG400 - Menzerna FF3000 - Pady flexi / Urban / 3M - Lare EPL-21+ - Krauss DB 4.Zabezpieczanie - CG Pete's 53 - Meguiars endurance gel - Meguiars Ultimate Protectant
barteq161 Opublikowano 13 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2013 pokazane to co potrzeba, Pug znowu cieszy wlasciciela to sie liczy. Mniej pracy nad dachem czego najbardziej nie lubie to jest to
JM63 Opublikowano 14 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2013 Ładny ten lakier. Gód dżab mejt Tylko proponuję najpierw dobrze rozsmarować pastę po elemencie, żeby tak nie chlapało dookoła
fazy Opublikowano 14 Lipca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2013 Tylko proponuję najpierw dobrze rozsmarować pastę po elemencie, żeby tak nie chlapało dookoła Gąbki były świeżo po praniu i jeszcze trochę wilgoci trzymały.
Tomssson Opublikowano 14 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2013 fajnie widać efekty na tym lakierze
JM63 Opublikowano 14 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2013 Gąbki były świeżo po praniu i jeszcze trochę wilgoci trzymały. To przed akcją na maszynę, obroty na MAX i po kłopocie
fazy Opublikowano 14 Lipca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2013 To przed akcją na maszynę, obroty na MAX i po kłopocie Tak też robiłem, ale przy docisku/rantach zawsze woda i tak wyjdzie z gąbki
chudy1987d Opublikowano 23 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2013 Powiedz jak Ci się pracowało maszyną z padami flexi? Ja mam problem z płyną pracą? Ciężko ją utrzymać na wodzy.
fazy Opublikowano 23 Lipca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2013 Wszystko w porządku, flexi używałem od samego początku i nie sprawiały większych problemów. Na rotacji oraz DA. 3M również się trzymają dobrze, ale Urban rozkleja się
coobah Opublikowano 23 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2013 fazy, ale Urban rozklejał Ci się na DA czy na rotacji też?
fazy Opublikowano 23 Lipca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2013 Na rotacji co najgorsze. Te pro square były już ok, ale szybko się rozsypywały. Ale z białej honey jestem zadowolony. Do tej pory najlepiej trzyma mi się 3M-ka po mimo, ze jest karbowana.
Dystrybutor Wiolka mx_n Opublikowano 24 Lipca 2013 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2013 ale Urban rozkleja się to ja zapytam kiedy rozklejające się pady zostały zakupione? http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic. ... 35&start=0
chudy1987d Opublikowano 24 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2013 fazy, a jak Ci się pracowało polerką Lare? Nie miałeś problemów z jej prowadzeniem?
fazy Opublikowano 24 Lipca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2013 to ja zapytam kiedy rozklejające się pady zostały zakupione? Około miesiąca, maksymalnie dwóch temu. Więcej zachodu z tym wysyłaniem i odsyłaniem dla jednej, czy dwóch gabek. Koszty wysyłki wyjdą prawie na równo a klej kosztował grosze. fazy, a jak Ci się pracowało polerką Lare? Nie miałeś problemów z jej prowadzeniem? Bez problemu, miałem okazje popracować kolegi EPL-21 i do niej też nie miałem zastrzeżeń po mimo niewielkich różnic w wyglądzie. Obydwie dają radę
Rekomendowane odpowiedzi