krzygaj Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2013 Witajcie Nie wiem czy mnie ktoś zaraz nie zlinczuje, ale mam nadzieję że nie Użyłem funkcji szukaj lecz nie znalazłem niczego w w/w temacie. Czy jest jakiś specjalny środek do pielęgnacji relingów dachowych? czy wystarczy zwykły wosk? Dodam że nie mam chromowanych. Dzięki za pomoc
Yasiek Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2013 masz czarne plastiki? Co to za auto?
krzygaj Opublikowano 15 Maja 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2013 Yasiek, Octavia 2 Combi - relingi to chyba nie są plastikowe? Relingi są koloru czarnego, auto srebrny metalik
Yasiek Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2013 Z tego co ja pamiętam octavię to reling jest pokryty plastikiem więc do pielęgnacji polecam koch chemie nano magic plast care
krzygaj Opublikowano 15 Maja 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2013 Yasiek, a PB Trim Restorer będzie dobry?
Yasiek Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2013 Jak najbardziej. koch jest sprawdzonym i bardzo dobrym środkiem.
Rekomendowane odpowiedzi