ShineON Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Niezmiernie miło nam zaprosić wszystkich na kolejny spot poświęcony kosmetyce aut. Tym razem będziemy prezentować produkty dwóch brytyjskich producentów Auto Finesse oraz ValetPRO. Prezentować będziemy nowości sezonu 2013 jak Revitalise KIT, Wosk Iilusion, Auto Finesse Hog Hair Detailing Brushes i wiele wiele innych ciekawych produktów. W ten dzień zapraszamy również najmłodszych dla których zorganizowaliśmy specjalny kącik ZAPRASZAMY 13 kwietnia 2013 lokalizacja https://plus.google.com/109516974383100 ... l=pl&hl=pl
Pavlik Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Szykujcie zestaw pędzelków dla młodszego specjalisty
Dystrybutor EXCEDE Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Pavlik, Będą nie tylko pędzelki Oj coś czuję, że spotkanie nie będzie krótkie
tfelek Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2013 oj tak.. Bedziemy siedzieć i testować
ShineON Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Szykujcie zestaw pędzelków dla młodszego specjalisty W weekend testowaliśmy polerkę dla najmłodszych
fernando Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2013 No, Pany, spotkanie już jutro
Pavlik Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2013 I co? nikt nic nie pisze? dla mnie mega pozytywnie młody buszował tu i tam, dając możliwość dorwania się do maszyny i przetestowania nowych past od AF
Slawek.k81 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Kolejne bardzo dobre spotkanie warto było gnać tyle kilometrów
M4ciek Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2013 również dziękuję za gościnę, za spotkanie jak na razie widać, że AF Revitalize Kit to bardzo fajny zestaw past ale tylko pod maszyny DA na rotacji było coś nie tak
Dystrybutor EXCEDE Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2013 My również dziekujemy, było bardzo fajnie, myślę, że idea przekazania produktów dla uczestników była jak najbardziej trafna - każdy mógł obiektywnie przetestować produkty Slawek.k81, Ty powineneś dostać nagordę za najdłuższą przebytą trasę na spot na rotacji było coś nie tak Krzysiek sprawdzi go jeszcze na czarnej Hondzie na rotacji, Lexus był malowany jak sprawdzał Piotrek, na DA wydaje się być bardzo fajny i dobry dla początkujących userów, którzy nie chcą inwestować w rotację. 500 zł na DA + 400 na zestaw ~ za 900 zł zrobią sobie kortektę lakieru bez zbytniego myślenia o technice zenitu itp. i mają DA do cleanerów na przyszłość. Kilka zdjęć: Snow Foam Combo 2 pianownica vs. opryskiwacz:
ShineON Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2013 I kolejny Urban Legend o PA i opryskiwaczach pianujących upadła A Combo2 będzie obowiązkowym artykułem w Studio
kanar Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Nie wszystko złoto co się świeci Dzięki za fajne spotkanie, tak jak napisał Daniel będę jeszcze ten zestaw testował po jednym samochodzie ciężko wyciągać wnioski. Tomasz to cudo co mi nałożyliście na szybę świetnie się sprawdziło w drodze powrotnej, woda uciekała od 50 km/h.
Dystrybutor EXCEDE Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Tomasz to cudo co mi nałożyliście na szybę świetnie się sprawdziło w drodze powrotnej, woda uciekała od 50 km/h. Pewnie NEO
capricorn Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2013 kanar, ciekawe jak długo będzie działać. EXCEDE, NEO wylądowało na prawy błotnik prawą szybę i uszczelki
ShineON Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2013 I pełna fotorelacja od nas https://www.facebook.com/media/set/?set ... ploaded=69
GR_BKP Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2013 I kolejny Urban Legend o PA i opryskiwaczach pianujących upadła A Combo2 będzie obowiązkowym artykułem w Studio A jakoś jaśniej, żeby zrozumiał też ktoś, kto tego nie widział?
kanar Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2013 kanar, ciekawe jak długo będzie działać.EXCEDE, NEO wylądowało na prawy błotnik prawą szybę i uszczelki Będę na bieżąco sprawdzał zarówno woski jak i pozostałe rzeczy ale posiedzą na aucie do weekendu majowego bo szykuję się na zrobienie korekty, miły długi weekend przede mną
Rekomendowane odpowiedzi