djmatti91 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 wżera, przeleciałem ją papierem ale nie zeszła do końca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosh Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Lakier odzyskał blask, dobra robota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marasec Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 djmatti91,Jaką maszyną pracowałeś? Nie wiem, czy nie dopatrzyłem, czy było gdzieś napisane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djmatti91 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 na razie jadę chinszczyzną z logiem Bass Polska czy jakoś tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wega67 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Jak oceniasz domywanie pianą K2 ? warta swojej ceny ? czy omijać. Gratulacje pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djmatti91 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Czy warta swojej ceny?? Trudno określić bo darowanemu koniowi w zęby się nie patrzy Ale do rzeczy - pracuję na niej codzienie, z lekkim osadem i świeżym brudem radzi sobie bardzo dobrze, stary brud i stare zacieki to już problem. Z połączeniem z K2 Deeper (bardzo silny środek do dekonserwacji nowych samochodów) i APC Nielsena zadziałała o wiele lepiej. Do takich prac jak ta nie widzę sensu brania lepszej piany, puki mam do niej stały dostep będe jej uzywał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi