Frycu75 Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Zainspirowany prezentacją blasku vectry chciałem wam przedstawić swój pierwszy raz jeżeli chodzi o wnętrze . Na zewnątrz było tylko zwykłe mycie, wiec brak dokładnych zdjęć, tylko poglądowe.Do testu auto kolegi co to można z nim zrobić wszystko co się chce, a właściciel i tak nie będzie miał pretensji . O lanosa tak "dbano" ze dzieci po nim biegały i potrafiły skakać po dachu Niestety lanos odszedł do handlarzy z Warszawy i nie będę miał na czym ćwiczyć korekty lakieru Co używałem do wnętrza: Szyby - płyn do spryskiwaczy zimowy 50:50 z wodą Plastiki - APC Bilt Hamber Surfex Plastiki zabezpieczenie - SONAX Xtreme Cockpit Efekt matowy Pranie tapicerki - TENZI TopEfekt TOTAL i Karcher RM760 - odkurzacz domowy Zelmer wodnik trio Podsufitka RM760 + mikrofibra Można powiedzieć że jaki samochód to i takie środki A teraz parę zdjątek z akcji przed i po Mina właściciela bezcenna Najlepsze jest to, że ze zdjęciami "po" został wystawiony na allegro i został sprzedany w ciągu 15 min. Niestety panowie jak przyjechali po Lanosa trochę się zgarbili jak zobaczyli auto. Cała akcja i zdjęcia były robione w marcu zeszłego roku i może w tym czasie 2 razy odkurzone . Dodam że lanos wykorzystywany do celów zarobkowych z przewozem różnych środków + 2 małych dzieci Zdziwienie handlarzy było wielkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weglus Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Taka troche lipa. Zdjęcie przed i zdjecie po to troche mało. Dodatkowo mógłbyś je wrzucić w jakimś normalniejszym rozmiarze, a nie jako odnośniki Jakieś 50/50, w trakcie prac, taniec pędzelków itp też by sie przydało. Wyczyszczony z kurzu nawet ładnie, na temat prania nie mam wiedzy Poczytaj forum, pooglądaj pare relacji i zaskocz latem, bo to sie bardziej nadaje do "co dziś zrobiłeś przy swoim aucie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k24 Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Bardzo pozytywnie, widać efekt Wraca stare dobre PSB, bez całej zamieszaniowej otoczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yasiek Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Wraca stare dobre PSB, bez całej zamieszaniowej otoczki +1 Teraz zrobiła się moda na pędzelkowanie i koniecznie 50/50 na każdym elemencie. Fajnie odszczurzony Lanos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marco Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Jakieś 50/50, w trakcie prac, taniec pędzelków itp też by sie przydało.Wyczyszczony z kurzu nawet ładnie, Jakiś Ty wymagający... Pranie tapicerki - TENZI TopEfekt TOTAL Polecam Top Perfekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michałoś Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Tylko przydałoby się wyprać podsufitkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteq161 Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 michałoś, Podsufitka RM760 + mikrofibra Bardzo fajna przemiana! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frycu75 Opublikowano 24 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Dodatkowo mógłbyś je wrzucić w jakimś normalniejszym rozmiarze, a nie jako odnośniki Wrzuciłem przez fotosik i u mnie na podglądzie nie ma odnośników, tylko ładuje zdjęcia Zdjęcie przed i zdjecie po to troche mało. Pokazałem co zastałem i efekt końcowy, zdjęcia prawie z tych samych ujęć więc jak 50/50. Nie uważam że robienie zdjęć jak trzymam pędzelek, lub że zrobiła się piana od APC na plastikach dodaje coś relacji, poza ilością zdjęć. Jeżeli nie jest to innowacyjne, czy wnoszące coś ciekawego to po co? To jak to zrobić przecież czerpałem z forum Sposób relacji wynika też z tego, że nie mieliśmy fotoreportera, a jak robota wciąga to wiecie że zapomina się o zdjęciach zwłaszcza jak człowiek 1 raz robi takie rzeczy. Polecam Top Perfekt pomyliłem się był perfect Tylko przydałoby się wyprać podsufitkę została wyprana, tylko zakres prac nie szedł po kolei - najpierw plastiki, potem pranie tapicerki,a tu już zgodnie z nauką zaczynając od podsufitki(mikrofibra i RM760) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masa140 Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Troszeczkę uboga ta relacja ale liczy się efekt a efekt jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weglus Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Dodatkowo mógłbyś je wrzucić w jakimś normalniejszym rozmiarze, a nie jako odnośniki Wrzuciłem przez fotosik i u mnie na podglądzie nie ma odnośników, tylko ładuje zdjęcia Zdjęcie przed i zdjecie po to troche mało. Pokazałem co zastałem i efekt końcowy, zdjęcia prawie z tych samych ujęć więc jak 50/50. Nie uważam że robienie zdjęć jak trzymam pędzelek, lub że zrobiła się piana od APC na plastikach dodaje coś relacji, poza ilością zdjęć. Jeżeli nie jest to innowacyjne, czy wnoszące coś ciekawego to po co? To jak to zrobić przecież czerpałem z forum Sposób relacji wynika też z tego, że nie mieliśmy fotoreportera, a jak robota wciąga to wiecie że zapomina się o zdjęciach zwłaszcza jak człowiek 1 raz robi takie rzeczy. Polecam Top Perfekt pomyliłem się był perfect Tylko przydałoby się wyprać podsufitkę została wyprana, tylko zakres prac nie szedł po kolei - najpierw plastiki, potem pranie tapicerki,a tu już zgodnie z nauką zaczynając od podsufitki(mikrofibra i RM760) z Top Perfekt to nie mnie zacytowałeś zdjęcia mi pokazywało jako takie większe miniaturki w które trzeba było kliknąć nie odbierz moich słów jako atak tylko bardziej jako konsruktywną krytyke w zapuszczonym wnętrzu można naprawde fajnie pokazać przebieg prac Jakieś 50/50, w trakcie prac, taniec pędzelków itp też by sie przydało.Wyczyszczony z kurzu nawet ładnie, Jakiś Ty wymagający... szczególnie jeśli chodzi o korekte za którą płace, a po 2myciach wychodzą zmatowienia po papierze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.pajak Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Piotrze, to że ktoś nie ma na liczniku 3200 postów, wcale nie znaczy, że odwala lipną robotę Może co najwyżej nie znać ""standardów"" (specjalnie w cudzysłowie) z PSB proponuję być ostrożniejszy w ocenach, skąd twierdzisz, że tam zmatowienia porobił? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weglus Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Piotrze, to że ktoś nie ma na liczniku 3200 postów, wcale nie znaczy, że odwala lipną robotę Może co najwyżej nie znać ""standardów"" (specjalnie w cudzysłowie) z PSB proponuję być ostrożniejszy w ocenach, skąd twierdzisz, że tam zmatowienia porobił? że lipną to nie, bo jak napisałem posprzątany jest dobrze tylko relacja kuleje. może źle to w słowa ubrałem. nie mam zastrzeżeń co do pracy tylko do relacji ja tam lubie poscrollować kilka minut a co do zmatowień to nie wiesz o co chodzi i nie będe tego tłumaczył. nie chodzi mi o auto w relacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 ja tam lubie poscrollować kilka minut Zapewnij nam taką,chętnie poscrollujemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weglus Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 ja tam lubie poscrollować kilka minut Zapewnij nam taką,chętnie poscrollujemy szukajcie, a znajdziecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Devdill Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Można powiedzieć że jaki samochód to i takie środki Yhm... Co mam przez to rozumieć? A co do relacji... różnicę widać dość sporą, więc jak dla mnie super, chociaż mam jakiś taki niedosyt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frycu75 Opublikowano 25 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Yhm... Co mam przez to rozumieć? Tyko tyle że samochód był wart 1000zł i "klientowi" było bez różnicy czy umyje mu szyby płynem do spryskiwaczy, czy czymś innym, bo róznicę i tak widział kolosalną (szyby chyba nigdy nie były myte od środka) Mogłem to wszystko też zrobić wodą i płynem do naczyń O BMW za 1000zł i takim podejściem "klienta" do auta, tez bym tak napisał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Devdill Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Tyko tyle że samochód był wart 1000zł i "klientowi" było bez różnicy czy umyje mu szyby płynem do spryskiwaczy, czy czymś innym, bo róznicę i tak widział kolosalną (szyby chyba nigdy nie były myte od środka) Mogłem to wszystko też zrobić wodą i płynem do naczyń O BMW za 1000zł i takim podejściem "klienta" do auta, tez bym tak napisał Hehe, spoko. Napisałem tak pół żartem bo domyśliłem się, że raczej nie o markę tu chodzi Tak czy inaczej, jeszcze raz gratki za włożoną pracę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
111mishi111 Opublikowano 7 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 Bardzo pozytywnie, widać efekt Wraca stare dobre PSB, bez całej zamieszaniowej otoczki w 100% się pod tym podpisuje ! Bo kompletnie nie wiem po co komu wiedzieć czy ktoś trzyma pędzelek w lewej czy w prawej ręce albo jak wysprzatał w garazu tylko na czas relacji... [ Dodano: 7 Marzec 2013, 14:51 ] Bardzo pozytywnie, widać efekt Wraca stare dobre PSB, bez całej zamieszaniowej otoczki w 100% się pod tym podpisuje ! Bo kompletnie nie wiem po co komu wiedzieć czy ktoś trzyma pędzelek w lewej czy w prawej ręce albo jak wysprzatał w garazu tylko na czas relacji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi