albanzg Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2013 Jak w temacie. Ciekaw jestem czy jest ktos przebywajacy na wyspie, z kim mozna by sie powymieniac uwagami o produktach ogolno dostepnych tutaj. Moze nawet udaloby sie spotkac albo podczepic pod jakas angielska lokalna grupe detailerow...
Griffe Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2013 Dobry znajomy wkrecony siedzi ale w Irlandii
albanzg Opublikowano 19 Lutego 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2013 Siedzi tu na forum takze?
tabasco84 Opublikowano 17 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2014 witam panow ja z ireland ale dopiero poczatkujacy pozdro
Bacanski Opublikowano 18 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2014 albanzg zapraszam na jakiegos spota:) Ewentualnie okolice londynu.
jukojuko Opublikowano 19 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2014 Dobry znajomy wkrecony siedzi ale w Irlandii Gdzie ? Może mieszka koło mnie W Irlandii są spoty ale fanów bmw (okolice Dublin ,Cork , ja szukam jakiejś grupy którzy mieszkają na górze wyspy - Sligo , Donegal, Enniskillen, Letterkenny.
Bacanski Opublikowano 19 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2014 To tylko pare osob jest na forum z wyspy?
HoodY Opublikowano 4 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2015 No to odnowimy temat może ktos nowy dojechał ja jestem z okolic Ketteringu.
Bacanski Opublikowano 4 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2015 Pozdro z northampton -- 7 cze 2015, o 13:41 -- No to odnowimy temat może ktos nowy dojechał ja jestem z okolic Ketteringu. Wybierasz sie na waxstock?
HoodY Opublikowano 7 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2015 Pozdro z northampton -- 7 cze 2015, o 13:41 -- No to odnowimy temat może ktos nowy dojechał ja jestem z okolic Ketteringu. Wybierasz sie na waxstock? Szczerze to do dzisiaj nie wiedziałem o tym waxstock ciekawa impreza byłeś już tam wcześniej.?
dżizas Opublikowano 28 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2015 Ja co prawda nie dojechałem, bo już tu parę latek siedzę, ale dołączyłem do forum. I w dodatku całkiem niedaleko was, bo w okolicach Oxfordu. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi