siwyalf Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2013 Czy ktoś tego używał ? Nie mogę nigdzie znaleźć info na temat tego produktu. Cena kusząca a widziałem jak w warsztacie lakierniczym tego używali i efekt był całkiem fajny.
SJake Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2013 Wosk ten w 70% składa sie z wody. 15% to destylaty w ropopochodne. Zawartość Carnauby 3% masy produktu. Potrzebujesz jeszcze jakiś informacji?
golden0282 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2013 Cena kusząca a widziałem jak w warsztacie lakierniczym tego używali Nie znam tego produktu ale po odpowiedzi Sjake teraz widzę , że odpowiedź sam napisałeś w pytaniu
siwyalf Opublikowano 30 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2013 hmmm... Wiem, że wykorzystywali go jako wykończenie po polerowaniu auta. Widziałem też jaki fajny efekt był po użyciu go na lakierze kilkunastoletniego Renault Megane, które raczej nigdy nie widziało polerki. W lampie halogenowej widoczne były tylko głębsze rysy. Zero widocznych swirli. Stąd też moje zainteresowanie tym produktem. Myślałem, że to może jakiś cudowny specyfik Może nadaje się bardziej do - Regeneracja / czyszczenie lakieru » Coś do szybkiego odświeżenia, one step lub AIO. Całe auto wybłyszczone w godzinę na miękkiej, czarnej gąbce Farecli. Ciekawe tylko jak długo efekt się utrzyma na aucie ?
SJake Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2013 siwyalf, zaspokojenie Twojej ciekawości to koszt 79zł. AIO to to nie jest. Prędzej wypełniacz... Ile sie utrzyma efekt? Do pierwszego mycia Ludwisiem...
siwyalf Opublikowano 30 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2013 To, że nie jest to AIO to wiem Chodziło mi o temat w innym dziale tego forum (Regeneracja / czyszczenie lakieru » Coś do szybkiego odświeżenia, one step lub AIO.) Będzie świetny jako szybki środek przed przyjazdem klienta po auto.
Rekomendowane odpowiedzi