juventinio2603 Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2012 mam trochę części od znajomego, różne różności z silnika, jedna felga. Części są ok ale chyba mieszkały w pojemniku z olejem bo sa czarne. Macie pomysł czym to doczyścić żeby zupełnie pozbyć się oleju?
Swoop Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2012 na szybko to kup preparat do mycia silników i jedziesz a do felg może być blue gel i ironx... poza tym od tego typu pytań jest wątek: http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic. ... sc&start=0
juventinio2603 Opublikowano 26 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2012 na szybko to kup preparat do mycia silników i jedziesz a poza tym od tego typu pytań jest wątek: http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic. ... sc&start=0 próbowałem ale ciężko schodzi, myślałem o jakiejś przemysłowej chemii, dimmerem też próbowałem w słabym stężeniu(miałem końcówkę)
Borek Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2012 dimmerem też próbowałem w słabym stężeniu(miałem końcówkę) 1:3-5 i taka mocna piana czyści oleje lepiej niż benzyna
cptolgierd Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2012 Prickbortem możesz się wspomóc również, nadaje się do tłustych zabrudzeń, z mocniejszych Tenzi Truck 1:1 również daje radę.
yesfan Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2012 K2 Akra - płyn do mycia silnika i części. Tani i dobry.
cichy_ Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2012 K2 Akra - płyn do mycia silnika i części. Tani i dobry. Też polecam A na ciężkie zabrudzenia po oleju zaproponuję naftę, kiedyś pracowałem w warsztacie remontowym i podpatrzyłem jak "starzy" pracownicy przywracają blask częściom za pomocą właśnie nafty
karol.e36 Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2012 Prickbortem możesz się wspomóc również, nadaje się do tłustych zabrudzeń, z mocniejszych Tenzi Truck 1:1 również daje radę. również polecam używam do mycia silnika tani i skuteczny
KR54321 Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2012 No cóż, możesz je włożyć do zmywarki, ale ostrzegam - ja dostałem bana lol
swietlikk Opublikowano 4 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2012 Rezbirowski Truck w stężeniu 1:3
Rekomendowane odpowiedzi