piotrek83 Opublikowano 20 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2012 Gdzie w Opolu, albo ogólnie w opolskim wypolerują mi dobrze lakier no i oczywiscie nie jakoś strasznie drogo do efektu "jak nówka z salonu". Lakier wygląda nie zaciekawie, jest mnóstwo rysek od myjni po poprzednim właścicielu:/ Coś podobnego do tego audi: http://www.aquaopole.pl/uploads/images/IMG_0687.jpg Wosk koloryzujący jako tako wszystko zakrywa no ale tylko do nast. mycia... Notabene fotka wzieta jest z jednej z opolskich autokosmetyk, "AQUA" się nazywają... może ktoś korzystał z ich usług??? Pozdrawiam
kamilgt Opublikowano 20 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2012 Aqua opole, jeśli dobrze kojarzę to możesz spokojnie jechać
cz@rek Opublikowano 20 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2012 Aqua opole, jeśli dobrze kojarzę to możesz spokojnie jechać :good: Dokładnie poszukaj na forum kolegę Szakal on jest właścicielem Aqua Opole A co do samego Aqua robiłem u nich tapicerkę i bardzo byłem zadowolony
Rekomendowane odpowiedzi