Przemek Opublikowano 30 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 Witajcie. W sobote, 28.11.2009 spotkaliśmy się z chłopakami (Ja, nOx, Turzol, Szeryf i "klient" Sebastian na odnowienie Meganki "klienta" (kumpel ze studiów). Meganka w fatalnym stanie. Dnia 28.11.2009 była myta i glinkowana (fotki póżniej wstawie z glinkowania. Ma fatalne rysy, będzie jeszcze jedno spotkanie przy tym aucie (dzięki Szeryf, że pomagasz ze swoim rotacyjnym Rupesikiem). Niestety, Festool 125 nie daje rady, moja DA też nie... A Szeryf musi żone przekonać, by mu pozwoliła na dzień dom opuścić... Auto było potraktowane: Glinka Dodo i Dodo Slippy APP 01 Sonus - Turzol powie jaki, nie miałem okularów, by nazwę przeczytać. Menzerna 85 3.2 UC Gąbka twarda Meg'sa - rozwarstwia się na mojej DA, może za duża - 17 cm, a moja DA w oryginale ma 125mm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 Fajna ta qpetka... Całkiem fajne efekty... Też niedługo będę się bawił ze swoją Megi tylko że w Sednie ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubaCK Opublikowano 10 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 a to takie rzeczy się dzieją na spotkaniach forumowych Świetna robota !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi