Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A bawi sie ktoś prywatnie w Radomiu w korektę lakieru maszynowo? Ja dopiero zaczynam zabawę...kupilem AIO, wosk, mokrofibry, jakiegoś pada, cos do plastikow i opon. Polerke tez mam...ale nie mam jeszcze past do maszynowego bo zglebiam cały czas temat:)

Opublikowano

Tak tak...za porysowanie lakieru za 150 zl podziękuje...hehe...bede zamawiał teraz pasty Manzerna i mam paru starszych "pacjentów" do prob korekty:)

Zobaczymy co z tego wyjdzie :)

Opublikowano

Jak będziecie chętnie możemy pomyśleć nad jakimś spociwem u nas w studio, tyle że to Skarżysko-Kamienna ;)

Opublikowano
Jak będziecie chętnie możemy pomyśleć nad jakimś spociwem u nas w studio, tyle że to Skarżysko-Kamienna ;)

Jeżeli zaproszenie będzie aktualne w wakacje to z pewnością u Was zawitam :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
czy ma ktoś u nas maszynę DA? przymierzam się do zakupu i chciałbym móc ją przetestować wcześniej :)

Nie zauwazyłem wcześniej twojego postu :).

Ja mam i DA i rotacje.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Jak dla mnie może być każdy dzień od 24 sierpnia do 1 września . Jeżeli Wam pasuje w tym terminie, to co do dokładnej daty , godziny i miejsca ja już się dostosuję .

• 2 tygodnie później...
  • 9 miesięcy temu...