Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

również jak najbardziej chętny na jakiegoś spota ;) posłucham innych bardziej wtajemniczonych i może czegoś się nowego nauczę, a na pewno miło będzie spędzić czas wśród osób, co mycie na szczotkach uznają za profanację :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jedynie polerka u Lakiernika na świc z hologramami. :D Zdajesz sobie sprawę jakie są koszta takiej usługi w zakładzie zajmującym się Detailingiem??

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam również jestem z Radomia przy okazji czy kogoś interesuje kupno lub zamiana DJ LP bo kupiłem go pod FK100p a jest średni pod sealanty.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Moze to nie ten temat ale gdzie w Radomiu jest jakis zaklad detailingowy. Chcialbym zafundowac mojej A4 kuracje odmladzajaca.

Jest na ulicy Śliskiej 3 nazywa się Radclean tu masz stronke:

http://www.radclean.pl/galeria.html

Korzystal ktos z ich uslug? dobrze wykonuja robote? po zdjeciach widac ze jest chyba OK

• 1 miesiąc temu...
  • 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Odgrzewam kotleta :D

Ktoś chętny? Kolejna jesień przed nami. Jakieś propozycje? Może 12 września ok 18-19ej? Jak pogoda będzie niepewna to może parking Selgros?

• 2 miesiące temu...
  • 3 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam wszystkich z Radomia...jestem kolejnym z tego miasta wkreconym w detailing:)

Jakieś może spotkanie byśmy zorganizowali.