szewczu Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2012 Witam Czy używał ktoś takiego wosku jak w temacie?? Jaki efekt?? Pozdrawiam
nivea Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2012 miałem kiedyś - w czasach przed forumowych, odpowiem tak... z tego co pamiętam, z perspektywy czasu porównałbym to do trochę lepszego TurtleWax-a; pierwszy efekt ten sam...siedzi na aucie nieco dłużej... łatwo się nanosi, poleruje też bez kłopotu... ale mój kolega jest zakochany i twierdzi, że pół zimy siedzi na aucie - nie ufałbym jego opinii bo nie ma pojęcia choćby co to cleaner i brak mu doświadczenia z innymi woskami... może w najbliższym czasie zrobię jakiś test na masce jak Matka Boska Detailingowa przykazała (mycie, cleaner itp) np. vs Collie czy FK 1000P wtedy opiszę co i jak
szewczu Opublikowano 2 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2012 oki w takim razie czekam na test na detailing world coś piszą że to niby jest Sonax w środku
venomGD Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2012 http://www.e90post.com/forums/showthread.php?t=317890
nivea Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2012 czyli dobrze by mi coś tam w dyńce świtało -i jeszcze dygresja - "Hard Wax" może być mylące - ten produkt ma konsystencje bardzo wodnistą...to raczej sealant niż wosk.
Biedrona Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2012 szewczu, mam ten wosk w domu, bardzo łatwo się aplikuje bez najmniejszego problemu poleruje utrzymuje się na aucie 1,5 miesiąca (lakier przygotowany Dodo Juice LP), produkt bardzo wodnisty (bardziej niż NXT)
Administrator Evo Opublikowano 2 Listopada 2012 Administrator Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2012 A czy przypadkiem Sonax nie robi kosmetyków dla BMW ?
nivea Opublikowano 15 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2012 żeby nie było, że olałem temat... z testu nic nie będzie bo dostęp do kosmetyków BMW się skończył a kupować specjalnie nie zamierzam
Rekomendowane odpowiedzi