marasec Opublikowano 6 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2012 Mam pytanie jak wyżej w temacie. Podczas prania fotel strasznie zalatywał stęchlizną. Po praniu niestety zapach wciąż jest odczuwalny. Prany RM760. Czy wyprać jeszcze raz innym środkiem, czy zakupić jakiś neutralizator ?
faraon3021 Opublikowano 6 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2012 Na poczatek trzeba usunac przyczyne czyli material ktory ulegl pewnemu rozkladowi. Jesli nie byl to brud bo domyslam sie ze zostal dokladnie usuniety to wina pewnie lezy po stronie wypelnienia ktorego raczej nie wymienisz. Ja bym go dal do wora i potraktowal ozonem.
Dystrybutor muzycom Opublikowano 8 Października 2012 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 8 Października 2012 Tak jak pisał Faraon ZAWSZE NAJPIERW ZNAJDŹ ŹRÓDŁO W środku często jest słoma lub maty kokosowe. Nie wiem czy prałeś podbitkę. Dobrze by było ją ściągnąć i wypełnienie potraktować 12% octem z opryskiwacza. Pozdrawiam!
marasec Opublikowano 9 Października 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Października 2012 właśnie wolałbym nie ruszać i nie rozbierać. Myślałem na początek spróbować neutralizatorem spryskać i zobaczyć czy coś się zmieni.
pchlistosc Opublikowano 10 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2012 spróbuj ozonowania
Rekomendowane odpowiedzi