kinek01 Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Pięknie ! Czerwień odżyła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kavka Opublikowano 1 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Jest ogień widziałem na żywca, cudeńko. Jest jeszcze wiele niedociągnięć ale auto ma swoje lata Mam trochę tego cholerstwa, jakbyś chciał potestować.. Już kupiłem "Dionizego" także plastiki zewnętrzne wysmarowane Obc sam instalowałeś? Było seryjnie a powiedz mi co to za miejscofka z tym budynkiem?bo kojarze ale nie kojarze Kozubnik w Porąbce, opuszczony kurort wczasowy z PRLu, miejscówka bardzo klimatowa i nadaje się idealnie pod tego typu fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pro rider Opublikowano 1 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Piękny stan oby więcej tak utrzymanych e30 Ps. co to za Morel w drzwiach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kavka Opublikowano 1 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Ps. co to za Morel w drzwiach? Maximo Dwudrożny, odseparowany zestaw, podłączony pod najtańszy wzmacniacz blaupunkta, po wyłożeniu drzwi matami gra całkiem przyzwoicie Chciałbym kiedyś je spiąć z jakimś fajnym wzmacniaczem + coś fajnego w tylną półkę i podejrzewam, że sub nie potrzebny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesio Opublikowano 1 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Piękna robota i masz najładniejszy model 3 w historii auta. Oczywiście jak dla mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwejk Opublikowano 1 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Jest Moc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietrek. Opublikowano 1 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Oo ! Chyba znam auto Dobra robota, od dłuższego czasu ten lakier prosił się żeby cokolwiek z nim zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi