Mess Opublikowano 15 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2014 Yasiek, EF zasadowy a Tuga Neutralne PH Jak nie zapomnę wezmę płatki z kaktusa - lakmusa Ale zaatakuje twoje kółska grubo może coś się stanie
Yasiek Opublikowano 15 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2014 Śmiało - wiesz, że i tak czeka je regeneracja
proximo Opublikowano 15 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2014 Yasiek, EF zasadowy a Tuga Neutralne PH Jak nie zapomnę wezmę płatki z kaktusa - lakmusa Ale zaatakuje twoje kółska grubo może coś się stanie Tuge wczoraj sprawdzałem - Gniecie jajca i mniej śmierdzi jajcem od I***X
tytan Opublikowano 15 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2014 Do której przewidziana degustacja ?
m1chal Opublikowano 15 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2014 kurde zapomnialem o spotkaniu a wypilem piwko o 20 (a wczoraj o nim czytalem i chcialem podjechac )
Yasiek Opublikowano 15 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2014 Dzięki Panowie za spotkanie! Fajna frekwencja. To kiedy na gokarty?
Mess Opublikowano 16 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2014 Hej, Parę zdjęć co wczoraj BartekB cyknął Sorry że nie wklejone ale nie chce mi się ich zmniejszać do warunków forum... Na googl-u https://plus.google.com/u/2/photos/1035 ... 5105653809 lub profilu FB grupy https://www.facebook.com/media/set/?set ... ploaded=13
Frycu75 Opublikowano 16 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2014 Jak na nasze spotkania to frekwencja dopisała, że hej - dzięki. Miejscówka mi się podoba bo wolna od problemów a chętnych na mycie podczas spotu niewielu dojazd łatwy i przyjemny i woda z kranika, dzięki której można uzupełnić opryskiwacz Oficjalnie proponuję to miejsce jako stałka na pucowanko i testy - co wy na to?
Mess Opublikowano 16 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2014 Jak na nasze spotkania to frekwencja dopisała, że hej - dzięki. Miejscówka mi się podoba bo wolna od problemów a chętnych na mycie podczas spotu niewielu dojazd łatwy i przyjemny i woda z kranika, dzięki której można uzupełnić opryskiwacz Oficjalnie proponuję to miejsce jako stałka na pucowanko i testy - co wy na to? Mi pasi Można też w temp powyżej 0*C ogarnąc auto tak jak się powinno
janto Opublikowano 16 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2014 muszę lepiej śledzić ten temat byłem na tej myjni wczoraj ok 19 ;/ jeśli to będzie stała miejscówka to wpadnę się do Was podszkolić
tytan Opublikowano 16 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2014 Żałuje że nie dałem rady ale auto odebrałem o 23:00
ayrsen Opublikowano 16 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2014 To kiedy na gokarty? Wiesz, że na mnie możesz (prawie) zawsze liczyć... Co było z lewej? Babcia mnie zatrzymała gdy zaczynaliście...
Mess Opublikowano 16 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2014 Shiny Garage Iron OFF v3 Pierw była psikana Tuga potem Iron Tuga zaczynała krwawić jak Iron kończył i zaczynał zasychać na feldze Jedynie jej żelowość i długość leżenia ratuje W sumie spoko oczyszczacz do bieżącego czyszczenia ale Irona nie zastąpi, za wolno rusza.
BartekB Opublikowano 16 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2014 zajebisty spot. Nastepny razem jade swoja foka. Gokarty bardzo chetnie ale nie wiem czy w tym miesiacu dam rade. Te dwie BMW widze w fajnej sesji w jakims starym industrialu
Yasiek Opublikowano 16 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2014 Jakby ktoś chciał jeszcze powiadomienia sms o spotach to proszę o numer na PW Teraz jest taka pogoda, że można spoty robić spokojnie wieczorami i coś potestować - Wojtek tutaj ukłon w Twoją stronę i pokaż nad czym tam pracujecie
Frycu75 Opublikowano 16 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2014 BartekB, ja i babcia bardzo chętnie na sesyjkę W przyszłym tygodniu powinny już być gotowe 17" Myślałem, ze zobaczę Twoją foczkę
BartekB Opublikowano 17 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2014 Frycu75, Obiecuję następnym razem.
Mess Opublikowano 17 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2014 Teraz jest taka pogoda, że można spoty robić spokojnie wieczorami i coś potestować - Wojtek tutaj ukłon w Twoją stronę i pokaż nad czym tam pracujecie Ja nie Wojtek Ale jak przybędzie ADBL Vampir robimy nastepne degustacje
Yasiek Opublikowano 17 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2014 Mess, wiem, ale Wojtek aka Shiny Garage sam zaproponował, że miejscówka fajna i coś można by potestować z jego zakładów chemicznych.
kopniak Opublikowano 21 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2014 Bartek ja poproszę o te zdjecia E30 na mail jak można. Bardzo Fajne wyszly, ponizej mail. kontakt@snbgdansk.pl
Mess Opublikowano 22 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2014 Padł pomysł. Jutro 21:00 myjka pod BRW (Gdańsk-Osowa) Najszybciej informacje odnośnie spotkania możecie śledzić na stronie wydarzenia przez Facebook-a Będzie się działo
Rekomendowane odpowiedzi