Skocz do zawartości

Trójmiasto - spotkania regionalne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yasiek, :wallbash: EF zasadowy a Tuga Neutralne PH :P Jak nie zapomnę wezmę płatki z kaktusa - lakmusa

Ale zaatakuje twoje kółska grubo może coś się stanie :evil:

Opublikowano
Yasiek, :wallbash: EF zasadowy a Tuga Neutralne PH :P Jak nie zapomnę wezmę płatki z kaktusa - lakmusa

Ale zaatakuje twoje kółska grubo może coś się stanie :evil:

Tuge wczoraj sprawdzałem - Gniecie jajca :) i mniej śmierdzi jajcem :mrgreen: od I***X

Opublikowano

kurde zapomnialem o spotkaniu a wypilem piwko o 20 :/ (a wczoraj o nim czytalem i chcialem podjechac :cry: )

Opublikowano

Jak na nasze spotkania to frekwencja dopisała, że hej :song: - dzięki. Miejscówka mi się podoba bo wolna od problemów a chętnych na mycie podczas spotu niewielu :good: dojazd łatwy i przyjemny i woda z kranika, dzięki której można uzupełnić opryskiwacz :D

Oficjalnie proponuję to miejsce jako stałka na pucowanko i testy - co wy na to?

Opublikowano
Jak na nasze spotkania to frekwencja dopisała, że hej :song: - dzięki. Miejscówka mi się podoba bo wolna od problemów a chętnych na mycie podczas spotu niewielu :good: dojazd łatwy i przyjemny i woda z kranika, dzięki której można uzupełnić opryskiwacz :D

Oficjalnie proponuję to miejsce jako stałka na pucowanko i testy - co wy na to?

Mi pasi ;)

Można też w temp powyżej 0*C ogarnąc auto tak jak się powinno ;)

10500543_823007447718116_4194410111796527265_n.jpg

Opublikowano

muszę lepiej śledzić ten temat :) byłem na tej myjni wczoraj ok 19 ;/ jeśli to będzie stała miejscówka to wpadnę się do Was podszkolić :)

Opublikowano
To kiedy na gokarty? :)

Wiesz, że na mnie możesz (prawie) zawsze liczyć... ;)

10476465_823007337718127_5600069404875820884_o.jpg

Co było z lewej? Babcia mnie zatrzymała gdy zaczynaliście...

Opublikowano

Shiny Garage Iron OFF v3

Pierw była psikana Tuga potem Iron ;)

Tuga zaczynała krwawić jak Iron kończył i zaczynał zasychać na feldze ;) Jedynie jej żelowość i długość leżenia ratuje :) W sumie spoko oczyszczacz do bieżącego czyszczenia ale Irona nie zastąpi, za wolno rusza.

Opublikowano

zajebisty spot. Nastepny razem jade swoja foka. Gokarty bardzo chetnie ale nie wiem czy w tym miesiacu dam rade. Te dwie BMW widze w fajnej sesji w jakims starym industrialu

Opublikowano

Jakby ktoś chciał jeszcze powiadomienia sms o spotach to proszę o numer na PW ;)

Teraz jest taka pogoda, że można spoty robić spokojnie wieczorami i coś potestować - Wojtek tutaj ukłon w Twoją stronę i pokaż nad czym tam pracujecie :)

Opublikowano

BartekB, ja i babcia bardzo chętnie na sesyjkę :-] W przyszłym tygodniu powinny już być gotowe 17" 8-) Myślałem, ze zobaczę Twoją foczkę :/

Opublikowano
Teraz jest taka pogoda, że można spoty robić spokojnie wieczorami i coś potestować - Wojtek tutaj ukłon w Twoją stronę i pokaż nad czym tam pracujecie :)

Ja nie Wojtek ;) Ale jak przybędzie ADBL Vampir robimy nastepne degustacje ;)

Opublikowano

Mess, wiem, ale Wojtek aka Shiny Garage :) sam zaproponował, że miejscówka fajna i coś można by potestować z jego zakładów chemicznych.

Opublikowano

Padł pomysł.

Jutro 21:00 myjka pod BRW :evil: (Gdańsk-Osowa)

Najszybciej informacje odnośnie spotkania możecie śledzić na stronie wydarzenia przez Facebook-a

Będzie się działo 8-)