Skocz do zawartości

Trójmiasto - spotkania regionalne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yaśku poczytaj komentarze - mentalność słabo się zmienia. Nawet car spa się dostało za niedomyte auto. Pytanie które to car spa było :o

Opublikowano
Yaśku poczytaj komentarze - mentalność słabo się zmienia. Nawet car spa się dostało za niedomyte auto. Pytanie które to car spa było :o

Należy zwrócić uwagę na nazwę firmy, poniżej wklejam tekst z Trójmiasta.

(No ja też byłem w Cars spa. Umyli i nawoskowali (tylko z zewnątrz) za kilkaset złotych (za środek co najmniej kolejne 500PLN). Brud został - na lusterkach, na znaczu i napisie z tyłu, w rogach szyb. Na plastikach zostały plamy od wosku. Wcześniej czytałem o nich nawet pozytywne opinie, ale czekający na odbiór samochód obok - był tak samo niechlujnie umyty. Myjnia automatyczna za 20PLN robi to co najmniej tak samo dobrze...)

Opublikowano

Yasiek, Frycu ma racje pierwsze strony tak plują jadem, jak to komentarze na trójmieście mają w zwyczaju :) Jeszcze sie długo nic nie zmieni pewnie w tej materii.

Opublikowano

Panowie wystarczy zobaczyć jak podjeżdżamy na Karwiny - my zajmujemy 1 stanowisko na min 30min a w tym czasie pozostałe stanowiska zdążą obskoczyć 3-4 auta :)

Opublikowano

Witam,

Mieszkam na Siedlcach w Gdańsku. Czy możecie mi powiedzieć, gdzie mogę bezkarnie umyć / myć swój samochód ręcznie? Nie mam swojego poletka przed domem i nie mam też garażu.

Macie jakieś pomysły? Dizękuję.

Opublikowano

Jeszcze mnie nie przegoniono z Chełmu.

Ktoś się pisze jutro na mycie 18:00 ? Witomino/Karwiny/ Gdańsk?

Opublikowano

Hmmm cos trzeba wymyślić :) w przyszłym tygodniu jakos moze;) ktoś moze jeszcze przyjedzie jakaś środa czy cos? Bedziesz mieć juz auto?

Opublikowano

Obawiam się że nie. Wymiana elektryki na odległość to robota na raty, ale zobacze co się da zrobić, ew przyszły weekend, niedziala może?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Użytkownik KA -> m1chal

Jeśli ktoś chętny, to dziś mini spot godzina 19:00 -> Myjnia pod Żaglami Karwiny :evil:

Opublikowano

cyprianmeister, co chcesz zrobic i w czym? Możemy sie umówić ;)

Mini spot z Mess-em zaliczony. Jego lakier kropelkuje, mój ... nawet nie sprawdzałem :lol:

Opublikowano
Chopy ktos poleci pranie tapicerki w 3miescie takie mające dobry stosunek ceny do jakosci ?

Ja się zastanawiam, żeby spróbować samemu. Na dwóch myjniach widziałem już odkurzacze piorące ... idzie tym coś zrobić?

Opublikowano

Nie potrzebuje nikt menzerny 500 i 3000 (250ml, 39 pln/szt) ? Za długo wysyłali i w międzyczasie kupiłem gdzie indziej... nówki nie otwierane.

Opublikowano
cyprianmeister, co chcesz zrobic i w czym? Możemy sie umówić ;)

Mini spot z Mess-em zaliczony. Jego lakier kropelkuje, mój ... nawet nie sprawdzałem :lol:

Spoko już kolega Marcin mnie poratuje. Ale na spota chętnie zawsze wpadne :)

Opublikowano

Witam. Jestem z Wejherowa . Czy jest możliwość aby gdzieś zobaczyć jak poprawnie powinno się przeprowadzić renowację powłoki lakierniczej ? Oczywiście dojade pod wskazany adres :)