Frycu75 Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2014 Yaśku poczytaj komentarze - mentalność słabo się zmienia. Nawet car spa się dostało za niedomyte auto. Pytanie które to car spa było
kopniak Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2014 Yaśku poczytaj komentarze - mentalność słabo się zmienia. Nawet car spa się dostało za niedomyte auto. Pytanie które to car spa było Należy zwrócić uwagę na nazwę firmy, poniżej wklejam tekst z Trójmiasta. (No ja też byłem w Cars spa. Umyli i nawoskowali (tylko z zewnątrz) za kilkaset złotych (za środek co najmniej kolejne 500PLN). Brud został - na lusterkach, na znaczu i napisie z tyłu, w rogach szyb. Na plastikach zostały plamy od wosku. Wcześniej czytałem o nich nawet pozytywne opinie, ale czekający na odbiór samochód obok - był tak samo niechlujnie umyty. Myjnia automatyczna za 20PLN robi to co najmniej tak samo dobrze...)
Mess Opublikowano 25 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2014 Yasiek, Frycu ma racje pierwsze strony tak plują jadem, jak to komentarze na trójmieście mają w zwyczaju Jeszcze sie długo nic nie zmieni pewnie w tej materii.
Yasiek Opublikowano 25 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2014 Panowie wystarczy zobaczyć jak podjeżdżamy na Karwiny - my zajmujemy 1 stanowisko na min 30min a w tym czasie pozostałe stanowiska zdążą obskoczyć 3-4 auta
Mess Opublikowano 25 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2014 True Wniosek z tego taki: Trzeba się spotkać
Yasiek Opublikowano 25 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2014 ja do końca tygodnia mam wolne więc chętnie
Frycu75 Opublikowano 25 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2014 Marcin dlatego zastanawiałem się które CarSpa( nie doczytałem) Podszywając się pod CarSpa niszczą markę i postrzeganie tej profesji Babcia już na chodzie tylko pogoda nie teges zna ktoś http://auto-detailing.gdynia.pl/o_nas.html po zdjęciach widzę że to myjka przy Makro na hutniczej
pbskarpy Opublikowano 26 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2014 Witam, Mieszkam na Siedlcach w Gdańsku. Czy możecie mi powiedzieć, gdzie mogę bezkarnie umyć / myć swój samochód ręcznie? Nie mam swojego poletka przed domem i nie mam też garażu. Macie jakieś pomysły? Dizękuję.
Yasiek Opublikowano 26 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2014 Na Chełmie przy Tesco na bezdotyku można było swojego czasu podobno myć bez problemowo.
Mess Opublikowano 26 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2014 Jeszcze mnie nie przegoniono z Chełmu. Ktoś się pisze jutro na mycie 18:00 ? Witomino/Karwiny/ Gdańsk?
Yasiek Opublikowano 27 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2014 Mess, ja niestety kończę układanie kostki brukowej u rodziców. No i jak się uda to jakieś testy myjki w końcu.
Mess Opublikowano 27 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2014 Hmmm cos trzeba wymyślić w przyszłym tygodniu jakos moze;) ktoś moze jeszcze przyjedzie jakaś środa czy cos? Bedziesz mieć juz auto?
BartekB Opublikowano 27 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2014 Obawiam się że nie. Wymiana elektryki na odległość to robota na raty, ale zobacze co się da zrobić, ew przyszły weekend, niedziala może?
cyprianmeister Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Chopy ktos poleci pranie tapicerki w 3miescie takie mające dobry stosunek ceny do jakosci ?
Mess Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Użytkownik KA -> m1chal Jeśli ktoś chętny, to dziś mini spot godzina 19:00 -> Myjnia pod Żaglami Karwiny
Frycu75 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2014 cyprianmeister, co chcesz zrobic i w czym? Możemy sie umówić Mini spot z Mess-em zaliczony. Jego lakier kropelkuje, mój ... nawet nie sprawdzałem
freak Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Chopy ktos poleci pranie tapicerki w 3miescie takie mające dobry stosunek ceny do jakosci ? Ja się zastanawiam, żeby spróbować samemu. Na dwóch myjniach widziałem już odkurzacze piorące ... idzie tym coś zrobić?
freak Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Nie potrzebuje nikt menzerny 500 i 3000 (250ml, 39 pln/szt) ? Za długo wysyłali i w międzyczasie kupiłem gdzie indziej... nówki nie otwierane.
cyprianmeister Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2014 cyprianmeister, co chcesz zrobic i w czym? Możemy sie umówić Mini spot z Mess-em zaliczony. Jego lakier kropelkuje, mój ... nawet nie sprawdzałem Spoko już kolega Marcin mnie poratuje. Ale na spota chętnie zawsze wpadne
Kolec Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Witam. Jestem z Wejherowa . Czy jest możliwość aby gdzieś zobaczyć jak poprawnie powinno się przeprowadzić renowację powłoki lakierniczej ? Oczywiście dojade pod wskazany adres
Rekomendowane odpowiedzi