Skocz do zawartości

Trójmiasto - spotkania regionalne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeszcze nic nie ma.

Dzisiaj podnosze zawias,bo mi za nisko gwint ustawił.

teoretycznie jakies 320-330Km powinno byc.

Jeszcze tylko malowanie przodu,ale to juz chyba na wiosne.

Opublikowano

Bo mnie to trzeba mailem/smsem atakować. Na forumowe powiadomienie spoglądam ale nie chce mi się włazić w forum i logować by przeczytać że się umawiacie na godzinę mi nie pasującą: P

Opublikowano

Pany! kto nam spalił miejscówkę na żaglach na witominie? :P:o

chciałem wbić tam dziś ze swoim sprzętem, a tam wszędzie kartki 'zakaz używania swojej chemii, wiader itp.' :o

Opublikowano
Pany! kto nam spalił miejscówkę na żaglach na witominie? :P:o

chciałem wbić tam dziś ze swoim sprzętem, a tam wszędzie kartki 'zakaz używania swojej chemii, wiader itp.' :o

Knyfki właściciele pewnie wyczaili że zarobią 2zł mniej od auta to i takie pierdoły wypisują.

W końcu w kraju demokracji powinno się mieć pełne prawa do mycia własnego auta czym się chce a nie tym czym chcą inne tyfusy :D

Pewno własnymi "wiadrami" zapychasz im filtry, myjesz własne auta nie ekologicznymi środkami i zanieczyszczasz miejskie ujęcia nieczystości, witaj w POLSCE w kraju ciemnogrodu :D :D

Opublikowano

Marcin kartki wiszą już ho ho :) Jednak z pianownicami byliśmy i nikt nic nie mówił. Ja myślę, że ich najbardziej wkurza zajmowanie myjni na x czasu. Jakbyś pojechał późnym wieczorem to nic nie powiedzą, a jeszcze jak ich wcześniej spytasz to już w ogóle luz.

Opublikowano

Lucas123w, zeby dzieciaki do przedszkola bez problemu przechodziły. NIestety ulica wcześniej zauważyłem była testowana pod kątek 1/4 mili przez fanów Golfa III i BMW