Skocz do zawartości

Trójmiasto - spotkania regionalne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wczorajsze mycie i drobna sesja foto :)

Przygotowania

wwr3.jpg

itn1.jpg

0a3j.jpg

I tak na szybko....

Sesja

c6lp.jpg

pldq.jpg

vnlg.jpg

1hjz.jpg

drfk.jpg

y3c5.jpg

0pj9.jpg

Bonusik dla Artura :)

ekho.jpg

Wyślij mi ziom maila na pw to ci wyśle te fotki. Będziesz miał na pamiątkę. Mam nadzieję że się podobają.

Opublikowano

BartekB Foty mega wypaśne :) aż się morki dopatrzyłem na drzwiach Yasia :P

Głupio wczoraj wyszło, chętnie bym się z wami napił na tej myjce :evil:

Opublikowano

Uuuuuu, No to rzeczywiście późno, to moze wezmę e36 i na chwile podjade na płukania na BP;) a mycie e46 i sesja other time:) Bartek jakies plany na potem popołudnie? Palisz znicza? Czy jakies zielone, fibry:P

Opublikowano

1szego jestem w Gdańsku, pozniej work, 3ci wolny i jak narazie chyba nic nie mam w planach. Zobqcze co taj zona wykombinuje ale mysle ze na 2, 2.5h bede mogl sie wyrwac na jakies mycie. Zalezy jaka pogoda bedzie. Moga zabrac aparat jak cos i sie jakos zdzwonimy.

Opublikowano

No to będziemy obserwować pogodę ;) Ja sobotę mam zaplanowaną pojeździć po okolicy popatrzeć po działkach więc chętnie jakieś mycie+foto bym zaliczył :D Lub 3ciego bo będę w Gdyni z Madzią.

Opublikowano

Pany a nie możecie darować sobie dziś tego mycia tylko byśmy się umówili jutro. Zapomniałem, że to jeszcze jest 31szy przed 1szym listopada. Tez na wieczór w sumie nie mam nic do roboty więc może wtedy jakieś spotkanie?

Yasiek oddał bym Ci QD wtedy.

Opublikowano

Jutro będę w Gdyni E46 planowałem chlać, myć, NW kłaść pisałem że będę chlać? :P Nie wiem jak z jeżdzeniem :P

Zobaczymy zawsze możemy today i tomoroł :P Will be in tacz :)

Opublikowano

Damn nie wziąłem wiaderka z GG i rękawicą :cry::cry: a autko jest :song: uwalone :dontknow:

Edit: Za to mam literka dla Yasia i ćwiareczkę własnej więc może coś z tego wyjdzie :D

Panowie jak tam godzinowo ogarniamy dziś? 19/20 ? czy będą tłumny na BP?

Opublikowano

Hmm zaproponował bym mycie u mnie, ale słabo ze światłem jest :( Chyba żeby pokombinować z lampą na statywie :kox: i małą to coś tam by było widać :lol:

Bartek ty dziś wolne?