Skocz do zawartości

Trójmiasto - spotkania regionalne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Trzeba sprawdzić kilka miejscówek gokartowych (na szczęście nie ma ich aż tak dużo w Trójmieście), aby wiedzieć gdzie potem robić cykliczne spoty ;)

Na środku wypada KartCenter - ale tam zawsze mam jakiś niedosyt. Zdecydowanie lepsze karty były wczoraj (szybsze i z lepszym przyspieszeniem)

Opublikowano
Trzeba sprawdzić kilka miejscówek gokartowych (na szczęście nie ma ich aż tak dużo w Trójmieście), aby wiedzieć gdzie potem robić cykliczne spoty ;)

W Gdańsku jest PUB, gdzie można usiąść przed/po - jak się nie oddala bez słowa... :P:P:P

W Sopocie dołożyli do toru instytut, też można posiedzieć. Gdyni nie znam / nie testowałem.

Na środku wypada KartCenter - ale tam zawsze mam jakiś niedosyt.

Nie sposób się nie zgodzić, szczególnie gdyby frekwencja miała dopisywać - jak mówiłem / pisałem - tor w Sopocie jest tak kręty/wąski/krótki, że de facto prawie można uniemożliwić wyprzedzanie.

Zdecydowanie lepsze karty były wczoraj (szybsze i z lepszym przyspieszeniem)

Tak, ale też zdecydowanie nierówne... :dontknow:

Opublikowano

Nierówne true ;) Zobaczycie to na filmiku :]

Ogólnie ja czuje lekko łopatki od fotelika bo za szeroki w plecach jestem :D

Ps. Yasiek ty mi o przyspieszeniu nie gadaj, to tylko power/weight ratio :P

Opublikowano

Mess, ja z moimi 95kg nie miałem dobrego współczynika power/weight :) Co innego Marciny i mario - powinno tam latać.

Czekam na kolejną datę :) Ale teraz z zaplanowaną "colą" po :)

Opublikowano

ayrsen, kusisz kusisz :) ale ja jestem jak najbardziej za i myślę że w Sopocie opcja 2 się nada. Ale pamiętajcie o tym, że:

Aby zrealizować groupon, należy posiadać kartę członkowską -
Opublikowano

Yasiek, drobna różnica wa wadze, tylko 5kg:) I tak dojechałeś pierwszy więc nie narzekaj Panie. Trzeba wybrać coś i znów polatać.

Tylko żadnego umawiania się przez PW :kox::acute:

Opublikowano

moze ktos nie ma co dzisiaj robic i bylby chetny pomoc i uzyczyc kilka gram swojego wosku na moje autko? :) mozliwe ze bede dzisiaj swojego robil na takiej jednej hali w Gdyni na fikakowie,ale wosku nie mam niestety :(

Opublikowano

no ja swoj fk 1000p sprzedalem...mialem robic nowe zakupy, ale wojtek ma tak otwarty sklep ze nie mam jak dojechac bo pracuje tak samo jak on od 8 do 16 :(

Opublikowano

szkoda, ze wczesniej nie pisales, teraz dopiero przeczytalem twoj post, mam Colli, akurat sporo dzisiaj jezdze w te i wewte (za 2-3h znowu jadę do Gdyni), wiec nie byloby problemu.

Bylem dzisiaj z dzieciakami wieczorem w Aquaparku w Sopocie, jak bylismy w srodku to widzialem, ze lało jak cholera, wychodzimy po godzinie, patrze a tu resztki lodu przy wycieraczkach, musialo walic gradem, ale jak duzym to nie wiem, wglebien nie widzialem, ale jutro popierniczam z dokladnym myciem, obym nie zaliczyl załamki rano ... :cry:

Opublikowano

no jednak dzisiaj nie mylem bo cos przeczywalem burze wieczorem... jestem ciekaw czy moje auto dostalo gradem ;/

Opublikowano

w Pruszczu kompletnie bez echa się odbila ta burza. zero grzmotow , blyskow itp.

ale Pruszcz to zupełnie inne miejsce :)

Opublikowano
w Pruszczu kompletnie bez echa się odbila ta burza. zero grzmotow , blyskow itp.

ale Pruszcz to zupełnie inne miejsce :)

No to pieknie.

Czyli audik bezpieczny ;);)

[ Dodano: 19 Maj 2013, 21:03 ]

Mess zmontowales filmik??

Opublikowano

Bida jest :P Czasu nie miałem bo piątek - niedziela robiłem czarnego passka :P Ale wrzucam po konwersji:

Część 1: start, a potem nuda :P

Część 2: Puszczam Yasia przodem :kox: co by móc go pokamerować :P:lol: A Potem znów nuda :dontknow:

Opublikowano

Pozdrawiamy wraz z Bartkiem z Pępowa, gdzie działamy z Porsche 914 z 1970r. Będą zdjęcia :)

Opublikowano
Pozdrawiamy wraz z Bartkiem z Pępowa, gdzie działamy z Porsche 914 z 1970r. Będą zdjęcia

w muzeum vw?