AutoDetailing Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2013 Dzięki Pany za udany spot:) +1 MarrciN dzięki za "challenge" w drodze powrotnej Pamiętaj, że startuje się z zielonego, a nie żółtego Ja popracuję nad przyczepnością na starcie
Yasiek Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2013 Dzięki Panowie było mega. Jutro pewnie będzie bolało i współczuje tym co na weekend mieli w planach korektę - mess mario448, to tylko 1.4
Kubz Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2013 Dzięki za ściganie, trzeba będzie to powtórzyć
k24 Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2013 Kurcze, szkoda że nie udało mi się dojechać niestety. Nie dość że straciłem możliwość wyszalenia się na gokartach to jeszcze były uliczne wyścigi od świateł Następnego razu napewno nie odpuszcze
AutoDetailing Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2013 Kto wygrał ? Officjalnie Kuba
Szwejk Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2013 Nie spodziewał bym sie tego po nim gratulacje
ayrsen Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2013 Kto wygrał ? Zazwyczaj ten, który pierwszy minie linię mety, ale w tym przypadku podobno było inaczej... Wyniki mam przed sobą, ale nic z nich nie rozumiem... 1. Trzeba będzie powtórzyć - może tym razem Sopot? 2. Dlaczego 4/9 oddaliło się po angielsku? MarrciN dzięki za "challenge" w drodze powrotnej Macie szczęście, że ja jechałem w przeciwnym kierunku...
Yasiek Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2013 Zazwyczaj ten, który pierwszy minie linię mety, ale w tym przypadku podobno było inaczej... Wyniki mam przed sobą, ale nic z nich nie rozumiem... Ja do teraz nie wiem po co były kwalifikacje jak potem i tak liczony był najszybszy czas No i z tymi czasami też było ciekawie Ważne, że fajnie spędziliśmy czas. Do następnego.
gruby_RS Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2013 MarrciN dzięki za "challenge" w drodze powrotnej W Stolycy takie posty poparte są odpowiednimi "zasobami" na YT
Kubz Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2013 Najlepszy czas jednego okrążenia miał chyba kart nr 3, a nie wiem dlaczego brali pod uwagę ŚREDNIĄ czasów, i w tej klasyfikacji miałem chyba 1 miejsce
Szwejk Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2013 Moge się tylko domyślac dlaczego Twoje czasy byly tak regularne
Kubz Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2013 To, że mieszkam ze 2km od toru nie ma nic do rzeczy, pierwszy raz tam jechałem
Szwejk Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2013 I własnie tej oficjalnej wersji sie trzymajmy
MarrciN Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2013 MarrciN dzięki za "challenge" w drodze powrotnej Pamiętaj, że startuje się z zielonego, a nie żółtego Ja popracuję nad przyczepnością na starcie a no wybacz, to te emocje, wiesz dzięki za fajną ( ) przejażdżkę po mieście dla wszystkich obecnych również wielkie dzięki, oby tak częściej gruby_RS, popracujemy nad tym, jak widzisz brakuje nam trochę do waszego stolycowego poziomu
ayrsen Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2013 W Stolycy takie posty poparte są odpowiednimi "zasobami" na YT Kamera była obecna na kartach - po już nie... MarrciN - fajne auto - może pod KMJ je widziałem? A tak w ogóle - przyznać się, kto mi oponę przebił...
MarrciN Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2013 ayrsen, pod KMJ Gdańsk jak najbardziej stamtąd pochodzi i tam jest serwisowane
gruby_RS Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2013 popracujemy nad tym Jak "się odblokuję" i geno nie stchórzy, to będzie ciężko... Kamera była obecna na kartach Ekhmmm, no....
Kubz Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2013 A tak w ogóle - przyznać się, kto mi oponę przebił... A jednak przydały się te pinezki...
Yasiek Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2013 Panowie jak tam Wasze plecy i ramiona? Myślałem że będę bardziej umierał ale największe zakwasy pewnie przyjdą jutro
mario448 Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2013 Yasiek, siema. Tak jakbym coś czuł ale nie wiadomo co...zakwasy chyba dopiero nadejdą.
Kubz Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2013 To co? Następnym razem 7 min quali i 21 ścigania?
Bieniek Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2013 To co? Następnym razem 7 min quali i 21 ścigania? Może tym razem Gdynia? Podobno fajne karty i fajny tor.
Mess Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2013 Ja gdynie 3h odchorowywałem Karty bardziej wahą walą... Kamerka była i po ale każdy stał gdzie indziej i się jakoś tak zmęczeni wszyscy rozeszli do domu Jak skonwertuje filmy to wrzucę coś Bo w org postaci 7min - 3,5GB...
ayrsen Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2013 Panowie jak tam Wasze plecy i ramiona? Myślałem że będę bardziej umierał ale największe zakwasy pewnie przyjdą jutro Zero problemów - co tylko utwierdza mnie w moim odczuciu, że Sopot jest kręty jak Monaco (16 min daje mocno w kość), a Gdańśk to takie San Marino (21 min i nic - poza śliwą od dzwona po pęknięciu opony... ) Może tym razem Gdynia? Gdzie? Kiedy?
Rekomendowane odpowiedzi