Mess Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Hmm m1chał A znajdzie się chwilka na BMW mojej kobiety? Stawiam dużeee piwo
proximo Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Jak do michała nie dopchacie się w kolejkach to zapraszam do siebie na pranko, przyszły tydzień mam wolny więc można działać
alchemic Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2013 To ja pany mogę odstąpić kolejkę proximo, to praktycznie sąsiad to w majówkę z nim ogarnę furę tylko nie bić się o moje miejsce w kolejce
BartekB Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Hmm m1chał A znajdzie się chwilka na BMW mojej kobiety? Stawiam dużeee piwo Bartek to tu musi byc duzza flacha bo sam browar myśle nie wystarczy
m1chal Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2013 ak do michała nie dopchacie się w kolejkach to zapraszam do siebie na pranko, przyszły tydzień mam wolny więc można działać ja do Ciebie w koncu msuze oddać swojego, bo juz sie zbieram drugi rok [ Dodano: 26 Kwiecień 2013, 18:39 ] znajdzie się chwilka na BMW mojej kobiety? Stawiam dużeee piwo oj piwek to mi duzo zostalo po parapetowie... wydatki i jeszcze raz wydatki teraz tylko... preferowałbym bardziej gotówke
alchemic Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2013 m1chal, jak to mawiają-szewc bez butów chodzi
m1chal Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2013 jak to mawiają-szewc bez butów chodzi dokladnie...nie mylem i nie sprzatalem auta od listopada chyba... jedynie co to płukałem tylko raz na miesiac moze... no i raz co mi umyli jak odbieralem od blacharza po wypadku coś moje chęci ostatnio spadły
Yasiek Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2013 m1chal, najzwyczajniej w świecie priorytety sie pozmieniały
m1chal Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2013 chłopaki czyli nie umyjemy silnika od spodu porzadnie gdzies w 3 city? mialem wyciek oleju i chce to ogarnac przed zalozeniem oslony
Frycu75 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2013 m1chal, pojedz pod żagle w nocy, wysoki lewarek hydrauliczny, Tenzi Truck i dajesz radę lepiej niż na niejednej myjni
m1chal Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2013 nie wiem czy przy takim juz kombinowaniu nie bedzie ktoś tam furczał... chodziasz niby te stacje są zamkniete i nikogo tam nie ma... no ale na dąbrowie kamery są na kazdym stanowisku. nie wiem jak na witominie
adii Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2013 na dąbrowie są kamery ale na stacji pracują ptasie móżdżki więc można i klocka stawiać na środku a i tak nikt nie wyjdzie
Frycu75 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2013 na obydwu żaglach mają mynię w d... jak kolejka sie nie robi i inni klienci nie furczą można wszystko. Gadałem z właścicielem samoobsługi w Chwaszczynie ( robi mi cb) i nie widzi problemu zeby uzywać własnej chemi i długo siedzieć na stanowisku, jak nie ma kolejki. Luzik jest w tygodniu wieczorami i nocami
m1chal Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2013 chemia jedno a mycie silnika z olejów ? na pewno maja tam separatory jakies na tego typu zanieczyszczenia, bo zawsze cos wyleci podczas mycia... ale kurde nie wiem czy tak beztrosko sobie mozna umyć silnik
k24 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Jest ktoś ogarnięty w myciu silników benzynowych? Diesla myje sam, ale benzyniaka nie ruszam Chodzi o umycie go od góry tak żeby jakoś wyglądał, i potem odpalił
Mess Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2013 dobre pytanie też bym się na jakąś demonstracje pisał Jak by ktoś coś szorował przy okazji :]
Yasiek Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2013 ja będę swojego szorował jakoś w maju, ale kiedy zabezpieczyć alternator, akumulator i bezpieczniki + tam gdzie łatwo styki kabli
Mess Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Tyle w teorii Jak sam nie spróbuje to sie nie przekonam...
Frycu75 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Ja jutro wywożę rodzinkę do teściów.Jak sił starczy to w nocy 22-23 melduję się żagle-witomino ze srebrnym mondeo ojca. Plan jest zrzucić koła, umyć nadkola,koła i kołpaki, może silnik - diesel - zobaczę czy do rana dam radę i czy obsługa rzeczywiście będzie miała mnie w ...
Yasiek Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2013 ja tam dzisiaj będę walczył z Partnerem teścia. Wczoraj wróciliśmy z żoną z małego randez vous po Polsce z żoną i córeczką i auto nie wygląda zarówno w środku jak i na zewnątrz
Frycu75 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Panowie czy lancę do Marolexa 15 cm można kupić gdzieś w 3M, czy tylko net? W obi takich krótkich nie mają
m1chal Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2013 http://www.raceism.pl/MKII_GTI_RS.html
Yasiek Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2013 https://www.facebook.com/PitStopGdansk Panowie może jest ktoś chętny na małą zabawę?
Rekomendowane odpowiedzi