Skocz do zawartości

Trójmiasto - spotkania regionalne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
zdjciecc.jpg naszczęście nie, ale numerów nie mam a monitoringu brak więc sobie mogę szukać... (spacer po osiedlu nie wskazał podejrzanych...) :P
Opublikowano

AC:P Tylko trzeba poogarniac temat...

Dolny zderzak w tym szczurze to metal wiec prostowanie /klepanie/ malowanie :P

Opublikowano

Przedwczoraj pryskałem, ale jak byście w gdańsku coś knuli to chętnie się przed świętami ruszę.

Opublikowano

Tomek, myjnia ale nie slynne zagle ze spotow, tylko jak sie zjezdza na witomino, miedzy witawa a ciapkowem po prawej stronie jadac w kierunku stadionu.

Opublikowano
Dzięki Panowie za szybką akcje, jak zwykle z małymi atrakcjami :D

Co to było to ja nie wiem. Myśle że to jakaś Witomińska zjawa :) haha co do robotki to fajnie było ale kurcze no po co ten snieg teraz :(?

Sorki troche za małe nieprzygotwanie do zajęć, miało być wiadro a była tylko pianka.

Mysle jednak że lepiej z rana jechac............zdecydowanie cieplej jest w srodku. Oby do lata.....

Opublikowano

Do lata to jeszcze zejdzie :)

Ale panowie macie czyste auta by się mogły ubrudzić!! :) I byście znów mogli myć

Opublikowano

Mess, ta, ale ile można? ;)

Ja odpuszcam wszelakie mycia, bezdotyki do czasu, aż będę mógł spokojnie wziąć maszyne i ogarnąć tą masakre na Golfie 8-)

Opublikowano

Ja w czwartek w nocy wróciłem z trasy dlatego mnie nie było z Wami :roll: Wczoraj w 3 minuty opryskałem avkę. Turtel się jeszcze trzyma, a mija 1 miesiąc i 4500 km

Opublikowano

95453e0ecaf4b7b2m.jpg

ktos mialby ochote na PB NL? - 40zł ..opakowanie jest 473ml