Skocz do zawartości

Trójmiasto - spotkania regionalne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grzesiek a Ty wpadniesz na jakiegoś spota? Chcę odebrać tego Wolfa bo na dniach zabieram się za auto i jakaś odzywka na plastiki jest potrzebna :/

Opublikowano

ostatnio długo nie mogłeś :)

A na marginesie to kiedy spotkanie robimy? może piątek? W czwartek żona ma znowu jakieś tańce wygibańce w postaci zumby :/

Opublikowano

MarrciN Yasiek się nie chce przyznać ale to on pewnie pierwszy na tą zumbę :)

A co do spota to czwartek mi pasi, piątek - sobota nie bardzo :P

Opublikowano

A co ja zrobię z córeczką? :( Półrocznego dziecka ciągać nie będę po nocach :) Ja mogę na spota przyjechać ale ok 21:30 :)

Co do Zumby to ja się pytalem żony czy tam chodzą jacyś faceci - stanąłbym sobie w ostatnim rzędzie i podziwiał :lol:

Opublikowano

Ptaku jak otworzę swoja to zapraszam :lol:

Panowie czekam na przesyłke - sonax i piana bedą jutro, ale IronX nie wiem bo paczkomatem miało wyjść dziś ale nic nie wiem w tej sprawie i może bedzie dopiero w poniedziałek. :x Ja ten tydzień urlopuję więc jestem na miejscu :D

Opublikowano

chłopaki bede wyprzedawal swoje kosmetyki chyba, trzeba aktualizacje na nowy sezon zrobic... :P

Opublikowano

heh z tego co pamietam to PB NL - ledwo rozpoczety, FK 1000p- z 1/3 uzylem, glinka BH - tez chyba ledwo rozpoczeta, chyba połowe Gtechniq do konserwacji dachu cabrio..generlanie msuze popatrzec bo w sumie nie pamietam ;)

rok temu kupilem rekawice car pro wełnianą i ani razu jej jeszcze nie uzylem :D

Opublikowano

nie mam pojecia, pozatym mam duzo aut klientow w sezonie na te prania , niekotrzy chca tez z zewnatrz po prostu umyc i jakis wosking, wiec tez nie moge inwestowac w niewiadomo co ;)

Opublikowano

spoko, narazie musze zajrzec tam w ogole i zoabczyc co jest grane i co do sprzedania i ile tego naprawde :)

Opublikowano
rok temu kupilem rekawice car pro wełnianą i ani razu jej jeszcze nie uzylem

:lol:

Michał ja ciągle chcę wypróbować PB NL :-]

Opublikowano

O tą rękawice może licytacja ?:D Hihi żart:)

Ktoś się dziś pisze na jakiś oprysk wieczorem (BP na Słowackiego ? :) )