Skocz do zawartości

Trójmiasto - spotkania regionalne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jakby cos z tym matizem nie zagralo, to mam drugiego kandydata - Ford Focus kombi, jasnozielony metalic, pisalem juz kiedys.

Pozdrawiam,

Andrzej

Opublikowano

Panowie zastanawiam się nad zakupem sonax qd 5 litrów, ale potrzebuje chętnych do współpracy 8-) ja 1-2 litrów - ktoś jeszcze? Może jeszcze jakaś aktywna piana w 5? Propozycje? :o

Opublikowano

Pianki jeszcze w sumie mam trochę ale to zwykły snow foam :)

W sumie trochę Advance snow bym spróbował chętnie albo magi.

A co do QD hmm 0,5l czemu by nie w sam raz na felgi ;p

Ps ja się piszę na spot jakoś po weekendzie następnym ;)

Opublikowano

Żeby tylko robiło się co raz cieplej bo 15-17 marca chciałbym już ogarnąć A6 na tip top włącznie z pełną korektą żeby sezon był jak najlepszy :D:ad::ad:

Mam tylko nadzieje że nic mi planów nie popsuje. :evil:

Opublikowano

Bieniek, od ciebie mam ta pianke co grupowke robilismy? Jak tak to ja sie pisze. Dobrze zmywa mocny syf. A cos slabszego cob6 wosku nie wcinalo to na lato sobie sprawie

Opublikowano
Aktywną pianę chętnie łyknę, a sonaxa świeżo kupiłem i jak mydlo odbierze ostatnie 0,5l to nie będę miał nic :)

Odbierze, odbierze

Opublikowano

To pozostaje zebrać chętnych, wybrać pianę zrobić zakupy i w przyszłym tyg rozlewanie ;)

Ja sie pisze

Sonax QD 0,5l :)

Pianka 0,5l ;)

Opublikowano
Panowie zastanawiam się nad zakupem sonax qd 5 litrów, ale potrzebuje chętnych do współpracy 8-) ja 1-2 litrów - ktoś jeszcze? Może jeszcze jakaś aktywna piana w 5? Propozycje? :o

Jak już w galony uderzasz to może jeszcze iron x? 2 literki wtedy bym przytulił

Opublikowano

Nam to trzeba zamiast "Gdynia spotkanie regionalne", -> "Trójmiasto Zakupy Grupowe" :))

Iron to nie głupia myśl, zwłaszcza że w marcu pewnie cały zeszłoroczny pójdzie na odszczurzanie :D

Ps. A jak Iron szamie same triggery... om nom nom ;)

Opublikowano

Dołączę się również w takim razie.

IronX - 1 litr

QD Sonax - 0,5 litra.

Dodatkowo mam pytanie. Gdzie w 3 city można by porządnie umyć po zimie podwozie? Macie jakieś sprawdzone miejsca?

Pozdrawiam.

Opublikowano
A ma ktoś endurance tire gel? ze 100ml bym odkupił na sprobowanie.

Mowisz ten od megsa? Chyba bede mial ciut to mozemy sie dogadac za plastiki ;) opalarka itp.

[ Dodano: 4 Marzec 2013, 12:56 ]

Bartek dobra myśl.

U Wojtka mac 124 możnaby kupić, ja jestem chętny na 2 litry i z litra irona :)

Pianka, irona i mac124 to ja chetnie po litrze sciagne jak bedziecie kupowac

Opublikowano

Kurde panowie tylu Was tu do zakupów chętnych to robimy spotkanie i tam wszystko ustalimy. Zaraz się administracja wkurzy jak zobaczy takie dzielenia :P

Opublikowano

Czwartek 20, Galeria Rumia - a potem lecimy na jakiś bez dotyk na mycie?

I wtedy się poustala co pokupować ;)