m1chal Opublikowano 23 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2013 Dobra ja w tym tygodniu pojade sobie tam umyć autko jakos po pracy... bo od miesiaca stoi w warsztacie po wypadku, wiec pewnie syf bedzie okrutny... pogadam kiedy mozemy przyjechac i z gory narzuce termin... komu bedzie pasować to bedzie - i to chyba najlepsze rozwiązanie,bo tak to nigdy nie dojdziemy do porozumienia
BartekB Opublikowano 23 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2013 Michał to daj mi znać. Podjechałbym też na pianke i opłukanie...
Frycu75 Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2013 Michał działaj i na nikogo nie patrz. Jak będzie pasować to każdy przyjedzie, a wszystkim sie nie dogodzi [ Dodano: 24 Luty 2013, 02:23 ] Ja mam dawcę w postaci Matiza w agresywnym czerwonym kolorze 2-3 dni wolnego chce przeznaczyć właśnie na jego i wyczyszczenie wnętrza. Wnętrze lanosa robiłem z brackim 2 dni. Wrzuciłem relację w " pokaż swój blask" Proste plastiki że szczotka można szorować
Mess Opublikowano 27 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2013 Yasiek Co z tym Matizem ? Na kiedy plan Bo ja przeniosłem przypalanie mojej E46 na przyszły tydzień i coś w ten weekend powinienem wygrzebać czasu )
Yasiek Opublikowano 27 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2013 u mnie w garażu Matiz się mieści, ale nie wiem czy gniazdko wytrzyma dwie maszyny Można sprawdzić najwyżej znowu będę prosił Panów ze spółdzielni o wpięcie bezpiecznika ale ja najwczesniej czas znajdę na tą zabawę za 2 tygodnie nawał roboty ostatnio mam taki że nie wiem w co ręce włożyć - ja się pytam gdzie ten kryzys?
Mess Opublikowano 27 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2013 Yasiek To zawsze możemy zamiast maszynami potowarzyszyć głupimi komentarzami
Yasiek Opublikowano 27 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2013 hhahahah no z pewnością praca szła by łatwiej
m1chal Opublikowano 27 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2013 chłopaki nie mam kiedy ogarnac tej miejscowy..odebralem auto od lakiernika i blacharza i co ciekawe umyli mi i wysprzatali w sumie w srodku troche, wiec tez nie jade umyc tam swojego auta... ogolnie brak czasu na cokolwiek
Lucas123w Opublikowano 28 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2013 Bezdotyk na wylocie do Gdyni na Hutniczej można mijać dalekim łukiem. Całą zimę można było własną pianą działać a dziś przy 3 samochodach więcej już robią problemy.
Yasiek Opublikowano 28 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2013 a ktoś testował myjnie przy stacjach? tam chyba obsługa ma to w d...
Bieniek Opublikowano 28 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2013 Na slowackiego w gdansku BP moza do bolu dzialac
adii Opublikowano 28 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2013 Na żaglu przy tesco (Karwiny) można działać, stanowiska zamykane, a obsługa ma tak wszystko gdzieś że nawet gazu człowiekowi nalać nie chcą
Okti Opublikowano 28 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2013 Ale od kilku dni teraz stanowiska są nieczynne. A z tym gazem to faktycznie przeginka ostra. Jakby klienta nie było.
Mess Opublikowano 28 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2013 Bo oni wiedzą że gaz to zuoooo Ps. Jeśli ktoś ma potrzebę na Megsowy Glass Cleaner koncentrat to mam nieodpalony galonik mogę się podzielić po kosztach
Frycu75 Opublikowano 28 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2013 Bartek piszę się na literek, bez zapitki święta się zbliżaja okna będzie trzeba pomyć Jutro po 17 będę juz w Gdyni jak coś. A co do myjek - próbował ktoś "pod żaglami" przy witawie?
Yasiek Opublikowano 1 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2013 Frycu75, a oni tam mają myję? zawsze jakoś tak mi się szybko obok nich przejezdza. Mess, ja mam 5l bańkę od Wojtka Perfect Gloss i styknie mi pewnie na długo
all4auto Opublikowano 1 Marca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2013 Frycu75, ja myję tylko tam w okresie zimowy, chemia dobrze domywa, zamknięte pomieszczenie, a i te minuty jakoś tak wolniej płyną
mydlo Opublikowano 1 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2013 Na slowackiego w gdansku BP moza do bolu dzialac W Gdyni BP na Hutniczej też nikt nie dymił mi jeszcze
Yasiek Opublikowano 2 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2013 Jak ktoś jeszcze nie zdążył dzisiaj umyć auta to wybieram się wieczorem na jakiś bezdotyk tak ok 21-22 na spokojnie - jakby ktoś chciał dołączyć to jestem otwarty na propozycje gdzie
BartekB Opublikowano 2 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2013 Ja odpadam, ale z ciekawosci gdzie sie ustawiasz?
Frycu75 Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2013 byłem w piatek na BP hutnicza ok 22-23
Yasiek Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2013 Bartek ja też się na Hutniczą wybrałem - chłopaki mają raczej gdzieś co tam się dzieje dopóki nie blokuje się kolejki. Co prawda byłem bez Glorii ale nikt na skrzynkę środków przy myjni nie reagował Chciałem się wybrać pod żagle bo w sumie nieźle wiało, ale finalnie odpuściłem - za daleko Bartek co do PW to napiszę w poniedziałek, zapomniałem kompletnie
Rekomendowane odpowiedzi