Mess Opublikowano 10 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2013 Spocik udany, ale na koniec mnie młody szczyl z obsługi zamurował...
BartekB Opublikowano 10 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2013 Ja dziekuje za spotkanie, dziekuje za pomoc chlopaki.
MarrciN Opublikowano 10 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2013 Możecie szerzej opisać co tam na tej myjni się wydarzyło..?
k24 Opublikowano 10 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2013 Pogadaliśmy z cieciem, wporządku się wydawał. Mówił że jak będzie więcej osób to nawet o jakimś rabacie pomyślimy. Opłukaliśmy auta ja za 6zł a Bartek za więcej, zacząłem myć felgi a Bartek pianować z Glorii, po chwili przyjechał właściciel- młody cwaniaczek, zaczął się rzucać że kolega mówił przed chwilą że nie wolno właśnej chemii gdzie gość nic nie wspomniał a na moje kiedy to powiedział dostałem odpowiedź że 10 minut temu gdzie właściciela jeszcze długo nie było! Wyłączył stanowiska gdzie staliśmy, Bartek miał piane na aucie więc przejechał na inne, wrzucił 6zł i reszta stanowisk wyłączona, pieniądze przepadły. Na oddanie kasy odpowiedział że on nie widział jak było wrzucane, że kamery stanowisk nie obejmują i nic nie udowodnimy. Także pierwszy i ostatni raz
mydlo Opublikowano 11 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2013 No to rzeczywiście żenada z tą myjnią.
Lucas123w Opublikowano 12 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2013 Ripostę dostaliście na poziomie nie ma co gadać. Jak tak się prowadzi biznes to ta myjnia ma dni policzone. Afrontem do klienta Sam jeżdżę na bez-dotyk zimą przy Hutniczej obok Neste. Biorę pianownicę nakładam pianę i opłukuję programem 4 i 5. Nikt się jeszcze nie czepiał. PS. Właściciel jakiś emeryt z laseczką jest że ponoć szacunku do starszego nie mieliście ??
Okti Opublikowano 12 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2013 Jest ktoś w stanie polecić dobrego i sprawdzonego blacharza, lakiernika w okolicach Trójmiasta? Byłbym wdzięczny.
Bieniek Opublikowano 12 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2013 Lakiernik p.Mirek. Ul.Mostowa 14 Gdańsk tel.509229496 Najlepszy chyba w 3miescie.
Szwejk Opublikowano 12 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2013 Okti czyzby nadkola ? tez mam do zrobienia O myjni w Rumi trzeba zapomniec ,a bezdotyk to chyba dla nas najlepszy ten z pierwszego spota.
Yasiek Opublikowano 12 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2013 Lucas123w, co Ty z dziadkiem była kulturalna gadka. On mówił że wie najlepiej, a my że mamy swoje zdanie Ja rozumiem gdybyśmy przyjechali w południe w największy ruch ale w niedzielę o 20? Bez przesady... Jak ktoś nie chce zarobić to kto go będzie zmuszał? Najlepszy bezdotyk to chyba ten pod żaglami - dobrze osłonięte i dobry punkt przelotowy.
Okti Opublikowano 12 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2013 Okti czyzby nadkola ?tez mam do zrobienia Nadkole, ale nie u mnie w Hondzie
BartekB Opublikowano 12 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2013 Ja jeszcze bede walczyl blizej mnie w tej chwili, w redzie jest jedna, nie widzr tam duzego ruchu, ciecia tez chyba nie ma. Obok jest wymiana butli ale to chyba oddzielna para kaloszy bo tam ciec jest. Tomek wie o ktorej mowie. Artur pw do ciebie poszedl, odpowiedz jak bedziesz mial chwile.
Szwejk Opublikowano 12 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2013 Yasiek własnie o niej myslalem Reda to kawał drogi
BartekB Opublikowano 12 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2013 Mozna sie spotkac w Gdyni Grzes. Nie m problemu, fajnie jakby bylo wiecej osob wtedy przyjemniej jest i mozna sie dluzej pobawic przy aucie. Mnie tez ta miejscowa odpowiadala. Wiec jak cos jest chetny na jakis termin
Szwejk Opublikowano 12 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2013 niech ta chlapa minie i mozna działac:)
Yasiek Opublikowano 12 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2013 kurcze cały czas chodzi mi po głowie ten W5 Polishing Wax za 11,99 - nie ma bata jutro kupuje
Szwejk Opublikowano 12 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2013 bierz! to moze byc taki cichy rodzynek jak QD sonax
Yasiek Opublikowano 12 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2013 Grzesiek ja wiem, że tak będzie - już widzę te kropelki
proximo Opublikowano 12 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2013 Yasiek, dla samego zapachu warto brac pachnie cudnie!
andrzeja Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2013 kurcze cały czas chodzi mi po głowie ten W5 Polishing Wax za 11,99 - nie ma bata jutro kupuje Co to za cudo? bylo cos gdzieś na forum o tym? Jeszcze w temacie myjni bezdotykowej - ta na wjezdzie do Redy od strony Gdyni po prawej calkiem ok, ciśnienie porządne, ustawione czasy nie są krótkie. Pozdrawiam, Andrzej P.S. od nowego roku licznik postów sie w profilu zeruje? mam 1 na liczniku
m1chal Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2013 hej , wiec dzisiaj rozmawialem z wlasicicelem tej byłej myjki... można wpadac i myć tam swoje autka za opłatą
Rekomendowane odpowiedzi