Bieniek Opublikowano 29 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2012 Bartek ogarnales temat z oringiem fo glori?? Mi dzisiaj tez poszedl w tloczku
BartekB Opublikowano 31 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2012 Taaa Grzesiu mi popsikal czyms do uszczelek i jak narazie działa. Dokładnie nie wiem na jak długo bo jeszcze po naprawie nie pianowałem ale ciśnienie jest więc działa.
Bieniek Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2013 Bartek zamawiam z Polishangel uszczelke. Koszt 10zl.Kliknac dla Ciebie tez?
BartekB Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2013 Taaaa możesz wziąć 1 szt. Bo nie wiem ile ta mi wytrzyma to zawsze bedzie jakis zapas. Dzięki. Zrobi się cieplej, ja wydobrzeje, to może jakieś spotkanie zorganizujemy
Bieniek Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zamowilem 2 szt,bo i tak poszukam alternatywy u nas miejscu
BartekB Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2013 Dobra to zgadamy sie jak juz przyjdą do ciebie.
marcooz Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2013 Szkoda, że teraz mówicie o częściach do glorii, bo właśnie dzisiaj odebrałem swoją porcję od Polishangel. Niedługo to będą zamówienia grupowe
Bieniek Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2013 Co zrobic.Mi nagle oring strzelil...
Yasiek Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2013 marcooz, zamówienia grupowe w trójmieście już były i pewnie na wiosnę zaczną się nowe
marcooz Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2013 Yasiek, wiadomka W tym przypadku zażartowałem o grupowym na części zamienne do Glorii w nawiązaniu do tego, że wszystkim się coś wy-popsuło
Szwejk Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2013 Wydaje mi się,że do glori pasuje oring od Kwazara.Dostepne są w castoramie w razie czego.
holo Opublikowano 11 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2013 Ale tu cisza. Czyżby wszystkich zasypało?
Mess Opublikowano 11 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2013 Kto może lata bokiem Ale auto już błaga o porządne mycie
Yasiek Opublikowano 11 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2013 Bartki bez obaw odśnieżam na bieżąco Ja tam jestem za spotem - potrzebuje tylko daty i najlepiej zamkniętego miejsca, aby chociaż było ciut powyżej zera
holo Opublikowano 11 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2013 Mój 1.4 z pakietem wciąż na letnich i dziś stwierdziłem, że tylko z zaciśniętym zwieraczem da się tak jeździć. Masakra. Co do spota, to można zrobić towarzyski gdzieś przy kawie
Yasiek Opublikowano 11 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2013 myślałem że po korekcie odstawiłeś go na zime do garażu były propozycje spotkania w galerii rumia - Tomek miał się z właścicielem myjni dogadywać.
Mess Opublikowano 11 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2013 Ta Rumia to ciekawy pomysł Ja w tym roku i bez korekty i bez wosku Ogólnie wstyd... jedynie szybki zabezpieczone... ale i anti-fog się skończył, bosz jaka tragedia bez garażu Byle do wiosny
sinypl Opublikowano 11 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2013 Witam, Tak czytam i czytam ale doczytać się nie mogę. Czy macie ogarnięte jakieś miejsce, gdzie na spokojnie można domyć autko? A może i docelowo coś porobić przy lakierze? Jestem szczypior w AD ale mam zapał, więc chętnie się wezmę za robotę.
k24 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2013 Słuchajcie, możemy zrobić spot towarzyski w Galerii Rumia np. w niedzielę, podejdziemy na myjnie, pogdamy z włascicielem i potem na kawe/kebaba czy tam kto co lubi
sinypl Opublikowano 11 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2013 Ja jestem chętny ale w niedzielę może tam być dzicz z uwagi WOŚP... A co ze spotem na myjni koło Orlenu na wielkopolskiej? Sklep dalej organizuje tam pokazy?
k24 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2013 sinypl, "pokaz" był jeden, ale Wojtek aktywnie stara się pomagać, podrzucać pomysły itp, jednak łatwiej jest do niego pojechać albo zadzwonić
BartekB Opublikowano 11 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2013 Słuchajcie, możemy zrobić spot towarzyski w Galerii Rumia np. w niedzielę, podejdziemy na myjnie, pogdamy z włascicielem i potem na kawe/kebaba czy tam kto co lubi Kurka w niedziele pracuje akurat.
Yasiek Opublikowano 11 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2013 Niedziela to faktycznie Wielka Orkiestra i może coś tam się organizować - jak stoicie z czasem w tygodniu? Albo teraz już ustalić termin sobotę 19.01.2013 na godzinę 18 spot.
BartekB Opublikowano 11 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2013 Ja mogę w poniedziałek. PS> Ktoś od nas z grupy prał tapicere, ujawnić się prosze bo skasowałem pw chyba i nie mam namiarów
Yasiek Opublikowano 11 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2013 m1chal pral http://forum.kosmetykaaut.pl/profile.ph ... ile&u=1590 Mi poza wtorkiem i czwartek pasuje kazdy inny wieczór
Rekomendowane odpowiedzi