Skocz do zawartości

Trójmiasto - spotkania regionalne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Taaa Grzesiu mi popsikal czyms do uszczelek i jak narazie działa. Dokładnie nie wiem na jak długo bo jeszcze po naprawie nie pianowałem ale ciśnienie jest więc działa.

Opublikowano

Taaaa możesz wziąć 1 szt. Bo nie wiem ile ta mi wytrzyma to zawsze bedzie jakis zapas. Dzięki. Zrobi się cieplej, ja wydobrzeje, to może jakieś spotkanie zorganizujemy

Opublikowano

Szkoda, że teraz mówicie o częściach do glorii, bo właśnie dzisiaj odebrałem swoją porcję od Polishangel. Niedługo to będą zamówienia grupowe :D

Opublikowano

Yasiek, wiadomka ;)

W tym przypadku zażartowałem o grupowym na części zamienne do Glorii w nawiązaniu do tego, że wszystkim się coś wy-popsuło 8-)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Bartki bez obaw odśnieżam na bieżąco :) Ja tam jestem za spotem - potrzebuje tylko daty :D i najlepiej zamkniętego miejsca, aby chociaż było ciut powyżej zera

Opublikowano

Mój 1.4 z pakietem wciąż na letnich i dziś stwierdziłem, że tylko z zaciśniętym zwieraczem da się tak jeździć. Masakra. Co do spota, to można zrobić towarzyski gdzieś przy kawie :)

Opublikowano

myślałem że po korekcie odstawiłeś go na zime do garażu :D były propozycje spotkania w galerii rumia - Tomek miał się z właścicielem myjni dogadywać.

Opublikowano

Ta Rumia to ciekawy pomysł ;)

Ja w tym roku i bez korekty i bez wosku :oops::( Ogólnie wstyd... jedynie szybki zabezpieczone... ale i anti-fog się skończył, bosz jaka tragedia bez garażu :(

Byle do wiosny :ad:

Opublikowano

Witam,

Tak czytam i czytam ale doczytać się nie mogę. Czy macie ogarnięte jakieś miejsce, gdzie na spokojnie można domyć autko? A może i docelowo coś porobić przy lakierze?

Jestem szczypior w AD ale mam zapał, więc chętnie się wezmę za robotę.

Opublikowano

Słuchajcie, możemy zrobić spot towarzyski w Galerii Rumia np. w niedzielę, podejdziemy na myjnie, pogdamy z włascicielem i potem na kawe/kebaba czy tam kto co lubi ;)

Opublikowano

Ja jestem chętny ale w niedzielę może tam być dzicz z uwagi WOŚP... A co ze spotem na myjni koło Orlenu na wielkopolskiej? Sklep dalej organizuje tam pokazy?

Opublikowano

sinypl, "pokaz" był jeden, ale Wojtek aktywnie stara się pomagać, podrzucać pomysły itp, jednak łatwiej jest do niego pojechać albo zadzwonić :good:

Opublikowano
Słuchajcie, możemy zrobić spot towarzyski w Galerii Rumia np. w niedzielę, podejdziemy na myjnie, pogdamy z włascicielem i potem na kawe/kebaba czy tam kto co lubi ;)

Kurka w niedziele pracuje akurat.

Opublikowano

Niedziela to faktycznie Wielka Orkiestra i może coś tam się organizować - jak stoicie z czasem w tygodniu? Albo teraz już ustalić termin sobotę 19.01.2013 na godzinę 18 spot.

Opublikowano

Ja mogę w poniedziałek.

PS> Ktoś od nas z grupy prał tapicere, ujawnić się prosze bo skasowałem pw chyba i nie mam namiarów :D