Skocz do zawartości

Trójmiasto - spotkania regionalne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Też bym się w sumie pisał. Muszę odmyć bejcę przed poświątecznym aerobikiem :ad: , bo w garażu grubego mycia nie mogę sobie urządzić :(

Temperaturka na tym parkingu jest całkiem sympatyczna :)

Opublikowano

parking w podziemiu ale zawsze plusik tam panuje :) Dzisiaj byłem w Galerii ok 15 i mieli 1 auto, a drugie stanowisko wolne. Miejsc parkingowych tam pod dostatkiem.

Spotkanie robimy przed Świąteczne czy przedsylwestrowe? :)

Opublikowano

No to jak narazie 5 aut do mycia, czekam do 20:30 na chętnych i zadzwonie zarezerwować stanowiska.

Myjnia pracuje jutro do 21:00, 5 aut myśle że wyrobimy się od 18 mniej więcej. Co wy na to?

Opublikowano

a to juz jutro ?to nie dam rady wiec na nastepny raz wpadne popatrzec i moze skusze sie na mycie.

Ciekawe jak chłop zareaguje ,5 aut kazdy po godzince 2 wiadra i pędzelki :-]

Opublikowano

Czyli jutro nie, nikt się nie zdecydował.

Obstawiam na mycie poświąteczne, środa/czwartek/piątek ?

Opublikowano

Tomek, dzieki za info, bardzo ciekawa sprawa :-]

Widac lepsze podejscie nowego (kolejnego) własciciela, jak poprzedniej zimy rozmawialem, to bylo ze "nie, bo to urzadzenia elektryczne, bezpieczenstwo" itd., teraz to juz widze inne podejscie.

Trochę nie chce mi sie wierzyc, ze pozwolą przez godzinę (?) autko samemu dopieszczac ...

Moze da sie ustalic jakies ciut bardziej przychylne podejscie na hasło "kosmetykaaut"? :D Trza coś obczaic :-]

W kazdym razie miejsce fajne - temperatura dodatnia, duzo miejsca, dobre warunki świetlne. Mi się to bardzo podoba, dzięki!

Pozdrawiam,

Andrzej

Opublikowano

oo ja bym był chetny bardzo... chcialem oddac auto na jakas myjnie, ale nie mam pojecia gdzie...a samemu wtedy lepiej to ... z tym, że srodek tez chcialem :)

Opublikowano

Możliwe że dzisiaj pojade do Rumii na przedświąteczne zakupy to podskocze na myjnie i dopytam o szczegóły :good:

Opublikowano
Czyli jutro nie, nikt się nie zdecydował.

Obstawiam na mycie poświąteczne, środa/czwartek/piątek ?

piątunio albo sobota u mnie :)

Opublikowano

Ja zobaczę, jak mi ziomek garażu z odpływem nie użyczy do bejculi to też się piszę, w przeciwnym razie wpadam z Yariso szrotem który nie był myty 2-3 lata :P Ale do niego to chyba ze skrobaczką do lakieru podejdę!! :D

Opublikowano

Okti, jeśli masz pomarańcze to rezerwuje, najlepiej 2-3 puszki pomarańczy :kox:

Mess, jak oceniasz zapach pomarańczy? :mrgreen:

Opublikowano

Panowie to może czas się ustawiać na to poświąteczne pluskanie? Sobota jestem jak najbardziej "za".

Grzesiek Ty też rezerwuj termin abym tego Wolf'a wziął w końcu :)