BartekB Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2012 20sta dzis na shellu, kto ma czas niech wpada.
BartekB Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2012 Tak sie nie spieszcie bo ja bede tak 15po także na spokojnie.
m1chal Opublikowano 1 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2012 ktos dzisiaj jakies mycie uskutecznia??
BartekB Opublikowano 4 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2012 Po prośbie za flache akurat na święta... Kto użyczy ciepłe miejsce (tak powyżej temp tej co na dworzu ) na mycie?. Przed świętami chciałbym żeby to moje autko jakoś wyglądało. Teraz to lipa z myciem na zewnątrz.
Bieniek Opublikowano 4 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2012 Moge garaż podziemny uzyczyc. Myjesz na bezdotyku pod domem.a reszta w ciepłym garażu. Mylem tak w weekend i daje rade
BartekB Opublikowano 4 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2012 Tomek daleko ten bezdotyk na slowaka BP może?
Bieniek Opublikowano 4 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2012 Dokladnie.po garażu 50m.z chęcią pomogę w myciu.
Bieniek Opublikowano 4 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2012 Kiedy jakis spot?? Musze od chlopakow graty pozbierac Odwiedza ktos all4auto? Potrzebowalbym red devila 1L.
BartekB Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2012 O spocie mozna pomyslec. Do Wojtka mialem podjechac zobaczyć jak sie urządził ale coś nie wypaliło wiec narazie sie nie wybieram
k24 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2012 może dzisiaj spot u Wojtka? na 12 np.
Yasiek Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2012 gdzie wy pracujecie, że macie czas o takiej godzinie? Ja Wojtka przeważnie nawiedzam o 8 rano no max 9. Na spota bym chętnie też się wybrał, ale obecnie trochę słabej ze zdrowiem - może do soboty pozbędę się filmowego głosu.
Artur05 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2012 ma ktoś może garaż z kanałem udostępnić na 30 min? Najlepiej w Gdańsku.
k24 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2012 Siema, ma ktoś może miernik grubości lakieru? Miałbym kilka aut do zmierzenia, odwdzięcze się dobrą flaszką Nie na dziś, nie na jutro. Gdzieś tak po nowym roku
Bieniek Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2012 Szwejk pracujesz kolo stadionu w drukarni?
Bieniek Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2012 Wydawalo mi sie,ze widzialem Twojego civica dzisiaj kolo 18.
Szwejk Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2012 Akurat dzisiaj jechałem tamtedy rzeczywiscie ,czasem sie kręce w tych rejonach a skad Ty sie tam wziałes ?
Bieniek Opublikowano 18 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2012 Samochod byl zaparkowany kolo drukarni APLA.
k24 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2012 Nie wiem czy kogoś to zainteresuje ale w Galerii Rumia jest możliwość samodzielnego umycia samochodu, cena za mycie np. A6 to 24zł, myśle że nawet warto Tylko trzeba zadzwonić wcześniej i umówić się na konkretną godzinę, numer 721-994-721 Może przy okazji jakiś spot po świętach? Na grupowe mycie
Mess Opublikowano 21 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2012 Nie wiem czy kogoś to zainteresuje ale w Galerii Rumia jest możliwość samodzielnego umycia samochodu, cena za mycie np. A6 to 24zł, myśle że nawet warto Chemia własna? Jakieś limity czasowe?
k24 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2012 Chemia własna? Myśle że kwestia dogadania, ale akurat to chyba nam nie przeszkadza że użyjemy własnej? Dostęp do karchera i wody. Jakieś limity czasowe? Myjesz auto, co zajmie ok godzinki, potem wyjazd z miejsca i możesz działać, na parkingu temperatura na + Ogólnie trzeba porozmawiać z właścicielem, im więcej chętnych na takie coś i częściej byśmy działali tym prawdopodobnie byłoby dla nas lepiej. Na 1 pierwszy raz przyjeżdżamy w jak najwięcej aut, pokazujemy że jest zainteresowanie na takie coś, dogadujemy z właścicielem kwestie kolejnych myć, w razie potrzeby możemy coś poradzić pracownikom jeśli będą pytać [ Dodano: 21 Grudzień 2012, 18:33 ] ]Nie wiem czy kogoś to zainteresuje ale w Galerii Rumia jest możliwość samodzielnego umycia samochodu, cena za mycie np. A6 to 24zł, myśle że nawet warto Chemia własna? Jakieś limity czasowe? Nie sprecyzowałem. Chodzi o to że jest tam myjnia ręczna, można oddać auto i odebrać umyte. Koszt takiego czegoś to 24zł za A6. W tej samej cenie można "wynająć" stanowisko i samemu umyć samochód
Rekomendowane odpowiedzi