Skocz do zawartości

Trójmiasto - spotkania regionalne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja bardzo chętnie pojechałbym na spota, ale mimo wszystko to kawał drogi jest :/

Najbardziej pasowałaby mi Galeria Rumia, co myślicie? Ciepło, nie wieje, a na -1 jakaś myjnia jest ;)

Zawsze można spróbować pogadać na temat używania swojej chemii itp :song:

Opublikowano

Ja nie mam problemu z odległością. Bardziej jednak pasują mi godziny, gdy większość ludzi jest w pracy... No ale wakacje (L4) się kończą i niebawem czas wyruszyć za chlebem.

Opublikowano

Grzesiek Ty na Rumię nie narzekaj - kuzynkę byś odwiedził przy okazji :)

Tak się zastanawiam czy by nie obgadać z pracownikami stacji w Gdyni żebyśmy tam regularnie się spotykali i żeby te przeklęte drzwi zamykali :)

Opublikowano

myśle o po poludniu. Chciałbym ogarnąć troche koła zimowe, przynajmniej dwa narazie, co by miec gotowe na wszelki wypadek jak przyjdzie czas.

Nie wiem jak z reszta? jak nie bede mogli w dzien to myślałem o shellu? Tomek wpadłbyś?

Opublikowano

Tak odbiegając od tematu. Orientuje się może ktoś gdzie w Gdańsku są jakieś dobre szroty, stare magazyny polmozbytu itp.? Odrestaurowuje Maluszka i potrzebowałbym trochę rzeczy, m.in. chromowane (niklowane?) zderzaki, wąską kierownicę etc. Za wszelkie namiary i pomoc w zdobyciu części będę bardzo wdzięczny ;)

Zna ktoś jakiś dobry sklep z akcesoriami car audio w Gda? Często mniejsze sklepiki mają dobre ceny ;)