k24 Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2012 Ja bardzo chętnie pojechałbym na spota, ale mimo wszystko to kawał drogi jest Najbardziej pasowałaby mi Galeria Rumia, co myślicie? Ciepło, nie wieje, a na -1 jakaś myjnia jest Zawsze można spróbować pogadać na temat używania swojej chemii itp
BartekB Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2012 Ja moge jechac tez do Rumi, Bartek by mial blisko wtedy:D moze by wpadl
Szwejk Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2012 Ja myśle ,że najsprawiedliwiej było by gdzies w Gdyni. z Rumi bliżej napewno niż do GD i na odwrót.
BartekB Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2012 ja jestem bardzo chetny na stacje benzynowa "zagle", czy jak ona sie tam zwie w Gdyni. myjnia oslonieta mozna by sie dluzej pobawic.
holo Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2012 Ja nie mam problemu z odległością. Bardziej jednak pasują mi godziny, gdy większość ludzi jest w pracy... No ale wakacje (L4) się kończą i niebawem czas wyruszyć za chlebem.
Artur05 Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2012 Mi najlepiej pasuje Gdynia żagle lub Gdańsk Shell na jeden pies mi to wychodzi
Yasiek Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2012 Grzesiek Ty na Rumię nie narzekaj - kuzynkę byś odwiedził przy okazji Tak się zastanawiam czy by nie obgadać z pracownikami stacji w Gdyni żebyśmy tam regularnie się spotykali i żeby te przeklęte drzwi zamykali
BartekB Opublikowano 7 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2012 myśle o po poludniu. Chciałbym ogarnąć troche koła zimowe, przynajmniej dwa narazie, co by miec gotowe na wszelki wypadek jak przyjdzie czas. Nie wiem jak z reszta? jak nie bede mogli w dzien to myślałem o shellu? Tomek wpadłbyś?
Bieniek Opublikowano 7 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2012 Od 16 jestem wolny. Szwejk jak ze swiatlem na parkingu na zaspie,bo nie pamietam?
Szwejk Opublikowano 7 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2012 Działałem jak było jasno jutro jade tam tak 10-13 w razie co,trzeba przemyc brudasa.
Bieniek Opublikowano 7 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2012 Mozesz sie dowiedziec jak ze swiatlem?Teraz juz o 16 nawet ciemno,wiec Bartek mozna przy kolach tam dlubac,a ja na szybko 2 wiadra oblece.
Szwejk Opublikowano 7 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2012 Ok dam znać.Dobra miejscówka to jest
alchemic Opublikowano 8 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2012 Tak odbiegając od tematu. Orientuje się może ktoś gdzie w Gdańsku są jakieś dobre szroty, stare magazyny polmozbytu itp.? Odrestaurowuje Maluszka i potrzebowałbym trochę rzeczy, m.in. chromowane (niklowane?) zderzaki, wąską kierownicę etc. Za wszelkie namiary i pomoc w zdobyciu części będę bardzo wdzięczny Zna ktoś jakiś dobry sklep z akcesoriami car audio w Gda? Często mniejsze sklepiki mają dobre ceny
proximo Opublikowano 10 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2012 Jestem za spotem, piana już czeka na chętnych (nie otwierana)
alchemic Opublikowano 10 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2012 To jak dojdę do siebie to się pojawię na pianę jestem chętny do kwadratu nikt się nie wybiera?
proximo Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2012 20 tam gdzie zawsze? shell
Bieniek Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2012 A moze sa chetni zeby wyprobowac bezdotyk na slowaka?? Nie ma ciecia,duzy parking no i blisko
Artur05 Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2012 Ja bym podjechał. Ale niestety jestem mocno wczorajszy a szkoda
alchemic Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2012 Jak na 20 to myślę, że wywietrzejesz Ja też się średnio czuję To na słowaka?
Rekomendowane odpowiedzi