lodowa Opublikowano 4 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2019 Godzinę temu, Sztarkel napisał: Hej! Polecicie jakiś sklep stacjonarny w trójmieście z art. do detailingu? Jestem świeży w temacie i co chwile dowiaduje się, że mi czegoś brakuje, może już dość płacenia za wysyłkę skad dokladnie jestes ?
Sztarkel Opublikowano 4 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2019 19 minut temu, lodowa napisał: skad dokladnie jestes ? Okolice Tczewa, ale pracuje przy lotnisku. Blisko mnie jest filtrytotu.pl, ale tam nie dostanę wszystkiego
lodowa Opublikowano 4 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2019 20 minut temu, Sztarkel napisał: Okolice Tczewa, ale pracuje przy lotnisku. Blisko mnie jest filtrytotu.pl, ale tam nie dostanę wszystkiego to przepraszam nie moj rewir nie orientuje sie ;d
Garażowy Opublikowano 5 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2019 Detailer house Rekcin, Agrestowa 1 Całkiem spory wybór chemii i wszelakich gadżetów. To trochę bardziej magazyn ale nie ma problemu żeby coś kupić i pogadać. Chłopaki mówili że niedługo ma być stacjonarny sklep w Straszynie, a to już chyba całkiem po drodze z Tczewa do trójmiasta. Ja tam byłem całkiem zadowolony 1
Sztarkel Opublikowano 12 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2019 @Garażowy dzięki! Będę wyczekiwał stacjonarnego w Straszynie, idealnie po drodze
poorsultanpl Opublikowano 13 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2019 @Sztarkel trochę można też dostać w PHU Filtry na Grunwaldzkiej w Gdańsku, na pewciwko (prawie) Olivia Business Center. Przy okazji można olej i filtry kupić
Garażowy Opublikowano 22 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2019 W dniu 13.10.2019 o 17:45, poorsultanpl napisał: @Sztarkel trochę można też dostać w PHU Filtry na Grunwaldzkiej w Gdańsku, na pewciwko (prawie) Olivia Business Center. Przy okazji można olej i filtry kupić Byłem i potwierdzam
Sztarkel Opublikowano 20 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2019 W dniu 13.10.2019 o 17:45, poorsultanpl napisał: @Sztarkel trochę można też dostać w PHU Filtry na Grunwaldzkiej w Gdańsku, na pewciwko (prawie) Olivia Business Center. Przy okazji można olej i filtry kupić Mam to też właśnie przy lotnisku ich strona to filtrytotu.pl Może jest ktoś chętny na citrusa 5l na pół? Właśnie z PHU filtry. 5l to za dużo dla mnie, a przy zrzutce cenowo 2,5l wyjdzie jak litr https://filtrytotu.pl/pl/kosmetyki/42047-shiny-garage-pre-wash-citrus-oil-5l.html?search_query=Citrus&results=8
Sheppard25 Opublikowano 6 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2020 Chętnie się spotkam w Trójmieście z fanami detailingu
Auto-Detaling Opublikowano 6 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2020 Nad morze lubię zajrzeć więc i na spotkanie detailingowych też
lodowa Opublikowano 7 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2020 podbijam sie pod spocika
wanraf89 Opublikowano 10 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2020 Tez chetnie sie spotkam
lodowa Opublikowano 12 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2020 @wanraf89 @Sheppard25 chyba najprościej będzie na street meating listopadowym
borabora.autospa Opublikowano 20 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2022 Co za street meeting @lodowa ?
lodowa Opublikowano 20 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2022 @borabora.autospa to bylo dwa lata temu ;d 2
gtszudi Opublikowano 20 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2022 a teraz nic sie nie dzieje ?
Winni. Opublikowano 20 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2022 Teraz to już po sezonie, w sezonie są często spoty fanów pojazdów JDM (grupa JDM3M) oraz otwartych dla wszystkich marek.
Rekomendowane odpowiedzi