Mess Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Yasiek, Nie wiem czy się wyrobię i czy Madzi będzie chciało się jechać Bo ja jestem dziś nie prowadzący
AutoDetailing Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2014 To ja dziś po pracy kieruję się na Osową.
pablogda Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Czemu musicie robic te spotkania akurat jak ja nie mogę byc? P.S. co z moim pytaniem z poprzedniej strony wątku?
Yasiek Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Jezusicku ja już nei wiem czy się spotykacie czy nie? A może jakieś gokarty w końcu? Ayrsen - Ciebie nie pytam bo wiem, że tak
Mess Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Artur Ja dziś pewnie dopiero koło 21-22 będę w domu więc nie bardzo będzie warto się ruszać. Jutro mam cały dzień wolny
Piotrek871 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Witam kolegów z 3m ma ktoś może Koch antihologram na jedno autko odsprzedać bąć większą ilość ? chyba że znajdzie się chętny na połowę 1l bo jest promocja w wax paradise 119pln ?
m1chal Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Michale już mam swój sprzęcik ooo dopiero przeczytalem... wlasnie sie ostatnio zastanawialem czy juz zakupiles jaaaaaaa i znowu za pozno wlazlem na forum i dopiero przeczytalem o spotkaniu
ayrsen Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Czemu musicie robic te spotkania akurat jak ja nie mogę byc? Jezusicku ja już nei wiem czy się spotykacie czy nie? nie bardzo będzie warto się ruszać. jaaaaaaa i znowu za pozno wlazlem na forum i dopiero przeczytalem o spotkaniu Wymówki, wymówki, wymówki... Spotkanie było. Był "Majka". Był bardzo fajny sprzęt. Kogo nie było, niech żałuje. A może jakieś gokarty w końcu? A może? Ayrsen - Ciebie nie pytam bo wiem, że tak Gdańsk był dla Ciebie, Sopot dla mnie - niech Gdynia rozstrzygnie. Żeby nie było - nigdy nie jeździłem w Gdyni.
Yasiek Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Żeby nie było - nigdy nie jeździłem w Gdyni. Me too Trzeba ustalić tylko termin póki pogoda dopisuje.
tytan Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2014 To był czy będzie ten spot :>?
m1chal Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Wymówki, wymówki, wymówki... ja zawsze pozno wchodze na forum i mnie omija
tytan Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Sam sobie zrobiłem spot wczoraj pod BRW Mess będę potrzebował ten luksusowy szamponik
pablogda Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Może jutro ok. 21 na BRW ? Co Wy na to ?
BartekB Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Ja chętnie, ogarne troche przed urlopem jak nie bedzie padac. Dzis mialem byc ale jakos nie wyszlo... [ Dodano: 24 Sierpień 2014, 20:10 ] Ja jednak dzis odpadam, za duzo roboty w chacie i sie nie wyrobie.
Mess Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2014 Hej, dawno nic się nie działo Z racji, że w końcu dotarła do mnie paczka z Vampirem z ADBL Może zrobimy jakieś testowe usuwanie osadów metalicznych ? ADBL Vampir vs Shiny Garage Iron Off V3 Co powiecie na wtorek lub środę ? Myślę że warto by zacząć ciut wcześniej niż standardowo z racji szybko zapadającego zmroku
pablogda Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2014 Wreszcie się coś ruszyło w temacie. Jestem chętny. @Mess chciałem, żebyś mi przywiózł Tugę Alu-Teufel Gel, ale widzę, że jakaś drastyczna podwyżka cen nastąpiła. Przy okazji pytanie, bo już się pogubiłem. Czy aktywna piana "zjada" wosk? Bo z tego co pamiętam to szampon wosku nie rusza. Przy okazji spianował bym kobyłe i przeleciał na dwa wiadra.
Yasiek Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2014 Jutro nie da rady bo mam w Gdańsku spotkanie zaplanowane już. W środę możliwe, że da rady. Mess'u jakby co to weź dla mnie fanty - wiesz jakie
Mess Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2014 @pablogda #Tuga Dogadamy się on site #Piana aktywna - zależy jaka, piany o neutralnym Ph przeważnie wosków nie gryzą Np. Shiny Garage Fruit Snow @Yasiek Mam je cały czas ze sobą Jesteś jutro w pracy to może podjadę przed 17 do Ciebie?
pablogda Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2014 @pablogda #Tuga Dogadamy się on site #Piana aktywna - zależy jaka, piany o neutralnym Ph przeważnie wosków nie gryzą Np. Shiny Garage Fruit Snow O i oto mnie chodziło. A pianę mam dokładnie taką jak napisałeś. Także ja ze swojej strony czekam na datę spotkania bo jak rozumiem miejsce to co zawsze.
Mess Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2014 Panowie klamka zapadła. Zapraszamy w Środę 03.09.2014, 20:00. Miejsce standardowo myjnia bezdotykowa przy BRW w Gdańsku-Osowej.
Yasiek Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2014 Info przekazane do Działu Przepustek - jak otrzymam odpowiedź to poinformuję (Trwa sprawdzanie umówionych już spotkań)
pablogda Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2014 Ja jak mówiłem, jestem obecny.
tytan Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2014 Ja poprosze niebieski szamponik
Rekomendowane odpowiedzi