Yasiek Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2014 pablogda, coś na pewno Ja będę pewnie dzisiaj/jutro/pojutrze ogarniał brata auto na BRW
pablogda Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Yasiek - dziś to już na 100% nie dam rady Jutro raczej mogę podjechać. Pojutrze to jeszcze nie wiem. Ja siedziałem dziś nad swoją "kobyłą" na BRW od 2.40 do 7-mej, a i tak jeszcze działałem pod blokiem i średnio z efektów jestem zadowolony. Mam tak zapuszczone auto po urlopie, że szok
Yasiek Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Musisz mieć wyrozumiałą rodzinę żeby całą noc pucowac auto
pablogda Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Ale dlaczego? Jak wróciłem starsza córa jeszcze spała, młodszej nie ma, żonka szykowała się na 9-tą do roboty. Przywiozłem świeże bułeczki na śniadanie, wypiliśmy kawkę - moja Pani poszła do swojej pracy ja do "swojej" i gra gitara Teraz trochę "odreagowuję" w ostatnim dniu urlopu- jutro i ja wracam do tyry. A swoją drogą moja małżonka jak widzi jak się zbieram na myjnię to z uśmiechem na twarzy puka się wymownie palcem w czoło No i trochę ma racji, bo kto wstaje o 2 w nocy tylko po to żeby pojechać czyścić auto Jak jechałem to ludzie z imprez wracali.
ayrsen Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Musisz mieć wyrozumiałą rodzinę żeby całą noc pucowac auto Dlaczego? Najlepszy czas... Ostatnio do 01:30 - zapoznałem się przy okazji lepiej z "myjkowym"... A o 01:40 rozpętała się burza dekady nad Gdynią...
Mess Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Hmm Yasiek Środa czy Wtorek ? Muszę moją nawoskować bo wróciła od partaczy
Yasiek Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Mess, muszę z bratem pogadać namówię go na jutro i nocne pucowanie
pablogda Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2014 No niezła zawierucha w Gdyni. Pewnie ze spotkania nic nie wyjdzie. No nic zobaczymy jutro jak Soft99 Fusso Coat na masce będzie się zachowywał
m1chal Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2014 No niezła zawierucha w Gdyni. Pewnie ze spotkania nic nie wyjdzie. na BRW dosłownie pokropiło burza przeszła obok
ayrsen Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Ktoś? Coś? Kiedyś? Gdzieś? P.S. Yasiek - pani Yaśkowa jest blondynką a nr rej dzieciowozu kończy się na 85P?
Yasiek Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2014 ayrsen, nie ten nr rej a dlaczego pytasz?
ayrsen Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Wczoraj mijałem się z blondynką w takim samym dzieciowozie, na wysokości CH Kliff i się zastanawiałem, czy właśnie mijam się z Twoją żoną... Ponawiam pytanie - ktoś/coś/gdzieś/kiedyś?
Mess Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2014 ayrsen, Ja bym musiał coś wszystko kiedyś, ale nie wiem jak z przepustką będzie Ktoś coś potrzebuje? Łatwiej będzie znaleźć podstawę do "wyjazdu służbowego"
Yasiek Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Mess, Ty wiesz co ja potrzebuję i na co czekam ayrsen, mój numer kończy się na 00 I z pewnością nie była to moja żona bo wczoraj auto stało u Zdunka.
AutoDetailing Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Poniedziałek? Wtorek? Środa? Mi pasuje na 20:00.
BartekB Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Hejka Pany, piszę się na mycię bo foka potrzebuje płukania pod nowy wosk. Czekam na info kiedy i o której.
ayrsen Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Poniedziałek? Wtorek? Środa? Mi pasuje na 20:00. Hmmm... Wtorek - mam zaplanowane Westerplatte... Poza tym - jestem "za" - najwyżej się spóźnię.
Mess Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Wtorek myśle ze tez ogarne:) Trzeba nałożyć wosk bo ten co leży nadgryźli panowie z lakierni Yasiek jeszcze chwila, firma transportowa ma obsuwę. Dobrze ze GG nie potrzebujesz bo te dopiero maja kontenery spawane (wrzesień/październik)
Yasiek Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Mimo ogólnego zapier.... w pracy bo właśnie u mnie wyjeżdżają 2 floty i w ciągu 4 dni mam 24 auta do wydania + klienci indywidualni to wieczorem chętnie się odprężę
pablogda Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Ja niestety dziś nie dam rady, a we wtorek madzia jedzie do "lekarza" i penie ze dwa dni zejdzie zanim zrobią. Jak znam życie to będzie trzeba trochę po mechanikach ogarnąć, więc pewnie po długim weekendzie będę na BRW (najprawdopodobniej w niedzielę wieczorem). P.S. Panowie, który z Was działa polerką? Bo tak się przyjrzałem i będzie trzeba "kobyłę" maszyną przelecieć.
Mess Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Panowie wtorek 20:) BRW! Do zobaczenia
ayrsen Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2014 wtorek 20:) Wtorek 20 tak, ale nie BRW! tylko Westerplatte, więc tym razem nie do zobaczenia
BartekB Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Czyli wtorek? bo dziś z Yaskiem o poniedziałku rozmawialismy na 21szą?
AutoDetailing Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2014 To może poniedziałek?
Rekomendowane odpowiedzi