sider Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Witam!Dostałem propozycje wyprania wnętrza samochodu w którym przebywają alergicy.Klientowi bardzo zależy by użyć czegoś co naprawdę skutecznie wybije alergeny i bakterie.Pomijam już fakt że ozonowanie też będzie zaliczone,ale czym można wyprać naprawdę skutecznie,już nie chodzi nawet o brud bo niema go za wiele.Klient ma jakieś doświadczenie z proszkiem Wirax Tutaj link:http://zchg.pl/index.php/produkty/3-wirax-rs?start=2 Szczerze powiem że pierwszy raz zdarza mi się pranie typowo z naciskiem na bakterie.Mam obawy co do zastosowania tego proszku w ekstraktorze Kercher. Co radzicie,co polecacie? [ Dodano: 22 Sierpień 2012, 07:04 ] Nikt nie miał takiego przypadku?
Dark Knight Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Są produkty z gamy tersusa specjalne dla alergików , prespray - PR100 HyperSensitivity Care Prespray , oraz ekstrackcja - EX920 HyperSensitivity Care Rinse
AndiT Opublikowano 10 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2012 W przypadku malych dzieci klienci takze zwracaja uwage przy praniu na zastosowanie srodkow antybakretyjnych.
Rekomendowane odpowiedzi