sirtrojan Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Dostałem pewnie kiedyś kamyczkiem i po zimie pod lakierem zrobiła się ruda. Urosła do rozmiaru 1 groszówki. Gdzie w W-wie mogę to ogarnąć ? Sam sie za to nie wezmę bo boję się spieprzyć a miejscówka nad przednią szybą - na dachu jest całkiem exponowana
Pavlik Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Kamil Chromik. Tel. 504484819 - wczoraj widziałem jak zrobił zaprawkę na błotniku w aucie kolegi, żebym wiedział, że jest ktoś taki, to nie pchałbym się ze swoim w jakieś koleżeńskie układy Pod brinkmanem widać było jedynie tyle, że nowo położony lakier/klar jest w lepszym stanie od oryginału. Ktoś tam umie nie tylko malować ale i polerować
sirtrojan Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Dzięki Pavik - zadzwonię do typa.
native Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Podepnę się pod temat. Zna ktoś takiego magika w dolnośląskim?
Checio Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Napisz jak wrażenia, może komuś się przydać.
sirtrojan Opublikowano 2 Września 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Września 2012 z braku czasu sam zrobiłem zaprawki.
manio49 Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2012 To ja zapytam jak to wypada cenowo?
Rekomendowane odpowiedzi