ded Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2012 Ostatnio probowalem uzyc uszczelniacza do opon w spreju i tak niefortunnie go uruchomilem ze pianka prysnela mi na lakier. Dzis zauwazylem ze nie chce to zejsc. Zrobilo sie bardzo duzo malych plamek, ktore wygladaja jak tluste kropki. Szampon i rekawica tego nie ruszaja, IPA tez nie. Czego uzyc? Nie chce robic bez potrzeby eksperymentow. Moze dimmer albo cos podobnego. Mam fosol ale to ostatecznosc. Co do samej pianki uszczelniajacej to byla kupiona na stacji w pospiechu, wiec nie kojarze nawet marki a opakowanie wyrzucilem. Bardzo prosze o info jakich srodkow sprobowac.
ded Opublikowano 31 Lipca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2012 Mam glinke wiec sprobuje nia. Zmywacz sylikonowy to jakis konkretny, czy po prostu isc do marketu budowlanego i zapytac?
escimo Opublikowano 31 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2012 MAC Prickbortem jeszcze można spróbować
Pestar-Karcher Opublikowano 31 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2012 Nie,póki co nic nie rób ze zmywaczem sylikonowym,spróbuj samą glinką i daj znać na forum czy pomogło. Jeśli nie,to wówczas będziemy się zastanawiać nad tym co dalej.
ded Opublikowano 31 Lipca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2012 Sprobowalem glinkai wydaje mi sie ze idzie ok. Jutro zrobie to dokladnie. Dzieki za rady.
Rekomendowane odpowiedzi