_jedrek_ Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2012 witam, mam APC z Nielsena jak ono ma sie do polerowanych felg chce wymyc porzadnie felgi i opony ale boje sie, ze felgi moga zamtowiec.
michu Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2012 Nielsen chyba jest za mocny na polerowane felgi, kiedyś jak miałem takie felgi to myłem tylko "ludwikiem" do naczyń. Tak polecił koleś który je polerował
_jedrek_ Opublikowano 19 Lipca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2012 Nielsen chyba jest za mocny na polerowane felgi, kiedyś jak miałem takie felgi to myłem tylko "ludwikiem" do naczyń. Tak polecił koleś który je polerował chodzi mi konkretnie o to, ze chce wymyc APC porzadnie opony wiadomo, ze troche moze kapnac na felgi nie chce narobic szkody sobie
SzaKal Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2012 APC uszkodzi Tobie polerowane powierzchnie.
_jedrek_ Opublikowano 19 Lipca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2012 APC uszkodzi Tobie polerowane powierzchnie. ok to odpuszczam mycie opon tym preparatem. W takim razie czym proponujecie mi umyc oponki
Borek Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2012 Surfex hd nic nie robi polerowanemu alu, nawet w sporym stężeniu 1:5
Rekomendowane odpowiedzi